Gwyneth γλυκιά μου είσαι καλά; Δείτε τι έκανε και μας... προβλημάτισε!

Γωγώ Φούντα
Gwyneth γλυκιά μου είσαι καλά; Δείτε τι έκανε και μας... προβλημάτισε!

Μήπως αποφάσισε να γίνει φυσιολογικός άνθρωπος;

Ναι τελικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι το κορίτσι αυτό είναι γεμάτο εκπλήξεις και δεν πρόκειται ποτέ να μας κάνει να βαρεθούμε, καθώς φροντίζει συχνά πυκνά να μας ξαφνιάζει και να μας εντυπωσιάζει με τα καμώματά της! Αναφερόμαστε φυσικά στη Gwyneth Paltrow και στο νέο της... κατόρθωμα το οποίο έχει προβληματίσει όχι μόνο την οικογένειά της αλλά και σύσσωμο το Hollywood!

Βλέπετε, είναι γνωστό ότι η Paltrow είναι υστερική και πολύ αυστηρή με τη δίαιτα και τη διατροφή της, έχοντας φυσικά αντίκτυπο όχι μόνο στην ίδια αλλά και στα δύσμοιρα τα παιδιά της! Ωστόσο, λίγες μέρες πριν η διάσημη ηθοποιός είπε να κάνει ένα... απρόσμενο δώρο στην 9χρονη Apple και τον 7χρονο Moses, και μαζί με το σύζυγό της Chris Martin, ο οποίος είναι χορτοφάγος, αποφάσισαν να το ρίξουν έξω και να την κάνουν την ατασθαλία!

Η διάσημη οικογένεια λοιπόν, έκανε τη βόλτα της στη φημισμένη Venice Beach της California και φυσικά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη σπάνια αυτή έξοδο μιας και οι δύο stars αποφεύγουν να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Το θέμα βέβαια, δεν είναι η εμφάνιση της διάσημης οικογένειας, αλλά το γεγονός ότι η χαρούμενη τετράδα γευμάτισε σε... fast food!

Ναι καλά διαβάσατε η Gwyneth μάλλον τρελάθηκε, και εκτός του ότι έφαγε η ίδια hot dog έδωσε και στα βλαστάρια της, τα οποία πολύ πιθανό να ήταν και η πρώτη φορά που γεύονταν την αμαρτωλή λιχουδιά!

Λέτε να αποφάσισε να γίνει κάπως πιο... φυσιολογική;

Διαβάστε ακόμη:

Θέλω δίπλα μου κάποιον να μπορεί να τα βγάζει πέρα με το τρελό lifestyle μου:Ποια το είπε;

«Είμαι καλά και χωρίς άντρα. Σταματήστε να με προξενεύετε»: Ποια single star ξεσπάθωσε;