Αυτός κι αν είναι χωρισμός-βόμβα: Stars και προσφάτως γονείς, διαλύουν τον αρραβώνα τους

Γωγώ Φούντα
Αυτός κι αν είναι χωρισμός-βόμβα: Stars και προσφάτως γονείς, διαλύουν τον αρραβώνα τους

Όχι ότι μας κάνει εντύπωση, αλλά δεν το περιμέναμε και τόσο σύντομα!

Εντάξει, μπορεί να είναι σέξι και όμορφοι, και μαζί να κάνουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια του Hollywood, αλλά όπως όλα δείχνουν, δεν είναι εξίσου αγαπημένοι, μιας και διάφορες φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, τους θέλουν να είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό!

Ο λόγος για τους Halle Berry και Olivier Martinez, οι οποίοι μπορεί να απέκτησαν μόλις λίγους μήνες πριν το πρώτο τους παιδί, για τον Olivier γιατί η Halle έχει και την 6χρονη Nahla, αλλά φαίνεται ότι ένα μωρό δεν είναι ικανό να κρατήσει μαζί τους γονείς του, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για 2... ιδιαιτέρως εκρηκτικές παρουσίες!

Οι φήμες περί χωρισμού, ξεκίνησαν λίγο καιρό πριν όταν έγινε γνωστό ότι ο Olivier είναι πυρ και μανία με την αρραβωνιαστικιά του, η οποία δουλεύει υπερβολικά πολύ και δεν δίνει την απαραίτητη προσοχή στον μικρούλη Maceo. Από την άλλη, η Halle, εκτός του ότι δεν εμφανίζεται πουθενά με τον καλό της πια, έχει αποχωριστεί και το... δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Και μπορεί όλα αυτά να είναι απλά σημάδια τα οποία ίσως να μη σημαίνουν και τίποτα απολύτως, αλλά αν λάβει κανείς υπόψη του τον καθόλου σταθερό χαρακτήρα των 2 διάσημων ηθοποιών και το... εκρηκτικό τους ταπεραμέντο, για να το πούμε και ευγενικά, δεν μας κάνει καμία απολύτως εντύπωση αν όντως αποφασίσουν να το... διαλύσουν! Ακόμα μία είδηση βέβαια, που έρχεται να προστεθεί στη γκαντεμιά της Halle, είναι και το γεγονός, ότι ενώ συμμετείχε κανονικά στα γυρίσματα της νέας ταινίας X Men: Days of Future Past ως Storm κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, οι υπεύθυνοι θεώρησαν σωστό να της... κόψουν όλες τις σκηνές και να της αφήσουν μόνο μία ατάκα!

Πραγματικά δε θα θέλαμε να είμαστε μπροστά, όταν το πληροφορήθηκε η Halle. Και σίγουρα δεν θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του Olivier τη στιγμή αυτή. Αν και εκείνος έχει... τη δύναμη της γροθιάς για να λύνει όλα του τα προβλήματα!

Διαβάστε ακόμη:

Mην απορείτε! Αυτή η star είναι πολύ λογικό που κάνει διάδρομο με τα στιλέτο της

Δείτε για πρώτη φορά την Angelina Jolie και την κόρη της Vivienne να παίζουν σε ταινία