Γιατί η Angelina Jolie έχει βάλει σκοπό ζωής να αποτρέψει το γάμο Johnny Depp-Amber Heard;

Γωγώ Φούντα
Γιατί η Angelina Jolie έχει βάλει σκοπό ζωής να αποτρέψει το γάμο Johnny Depp-Amber Heard;

Και είναι γνωστό ότι ό, τι βάλει στο μυαλό της το καταφέρνει!

Θα τολμούσατε ποτέ έστω και να διανοηθείτε ότι η Angelina Jolie θα είχε αυτό που λέμε... γυναικουλίστικη συμπεριφορά και μάλιστα θα προσπαθούσε να αποτρέψει κάποιο στενό της πρόσωπο από το να βρει την ευτυχία; Κι όμως, η Angie δεν είναι ούτε τόσο υπεράνω τελικά, ούτε τόσο κουλ, ούτε και τόσο... αθώα!

Σύμφωνα λοιπόν με φήμες, η διάσημη ηθοποιός, τον τελευταίο καιρό έχει αφιερωθεί σε ένα και μόνο στόχο: Να αποτρέψει τον Johnny Depp από το να παντρευτεί την Amber Heard! Οι δύο star γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας The Tourist και αμέσως έδεσαν και έγιναν καλοί φίλοι! Μάλιστα συνήθιζαν να βγαίνουν και ζευγάρια, η Angie με τον Brad δηλαδή και ο Johnny με την Vanessa Paradis!

Eκτός του ότι η Angelina είχε γίνει καλή φίλη με τη Vanessa καθώς επίσης και τα παιδιά τους, η ιδιόρρυθμη star δεν έβλεπε εξ' αρχής με καλό μάτι την Amber ανεξάρτητα από τη σχέση της με την πρώην σύντροφο του Johnny. Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η συμπεριφορά της Amber της φαίνεται ύποπτη και πως τελικά ο απώτερος σκοπός της είναι η αμύθητη περιουσία του Johnny αλλά και η φήμη η οποία της έχει φέρει η σχέση της με τον superstar!

Ακόμα κάτι που έχει κάνει έξαλλη την Angelina, είναι ότι η Amber όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει πως θέλει να γίνει σαν κι αυτή καθώς τη θαυμάζει όχι μόνο ως ηθοποιό αλλά και γενικότερα ως άνθρωπο. Όπως καταλαβαίνετε η Jolie ποτέ της δεν είδε με καλό μάτι όλους αυτούς που προσπαθούν να την αντιγράψουν, ιδίως σε ότι δεν αφορά στις υποκριτικές της ικανότητες.

Η αλήθεια είναι ότι την Angelina δεν την έχουμε για τέτοια αν και το θέμα της σχέσης Depp-Heard μπάζει από... παντού! Πολύ πιθανό η Jolie να αγαπάει όντως πολύ τον Johnny και να θέλει να τον προστατεύσει, αλλά όλη αυτή η υστερία και η κακία είναι πολύ... αντί-angelina! Τώρα βέβαια δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος για τίποτα! Μωρέ λέτε;

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος supersexy ηθοποιός είναι ο διακαής πόθος της Jennifer Aniston;

Ποια star δήλωσε ότι ευχαρίστως θα άφηνε 2 πρώην εραστές της να.... πνιγούν;