«O εμετός επι σκηνής της Lady Gaga δεν ήταν ούτε 'Cool' ούτε 'Τέχνη'»: Ποια σταρ νευρίασε;

«O εμετός επι σκηνής της Lady Gaga δεν ήταν ούτε 'Cool' ούτε 'Τέχνη'»: Ποια σταρ νευρίασε;

Και τα έβαλε στα ίσια με την Mother Monster;


Στις 13 Μαρτίου, η Gaga έδωσε μία performance επί σκηνής μαζί με την καλλιτέχνιδα Millie Brown η οποία κατάπιε μπογια και την ξέρασε κυριολεκτικά πάνω στη Gaga. Αυτό που σε εμάς δείχνει κάτι παραπάνω από αηδιαστικό για την Gaga είναι τέχνη.

Η τραγουδίστρια Demi Lovato, μεγάλη και δηλωμένη fan τηςMother Monster, παρότι τη λατρεύει δεν άντεξε να μην αντιδράσει στο θέαμα. Έκτοτε ξέσπασε μάχη ανάμεσα σε αυτήν και στους θαυμαστές της Lady, γνωστούς ως Little Monsters.

Η Lovato θεώρησε απαίσια και λανθασμένα προκλητική την εμφάνιση της Lady Gaga στο SXSW. Συγκεκριμένα είπε ότι η σταρ έκανε τις διατροφικές διαταραχές να μοιάζουν cool κάτι που θα μπερδέψει πολλά παιδιά. Η Demi έχει μιλήσει ανοιχτά για το ιστορικό της και τη μάχη της με τη βουλιμία, τους αυτοτραυματισμούς, την κατάθλιψη και τις εξαρτήσεις.

pink2-1393974698
"Λυπηρό... Λες και δεν είχαμε ήδη αρκετούς να προωθούν τις διατροφικές διαταραχες.(...) Είναι σαν να βγω να πω εγώ στους νέους να μην αυτοτραυματίζονται και να ανεβάσω στη σκηνή κάποιον να κόβει τις φλέβες του. (...) Κατανοώ πως κανείς δεν ζήτησε τη γνώμη μου, όμως πρέπει να μιλήσω μιας και οι ποπ σταρς επηρεάζουν τεράστιο ποσοστό της νεολαίας και ως γνωστόν πολλά παιδιά δεν έχουν την αντίληψη να διακρίνουν τι εννοεί ο καλλιτέχνης που λατρεύουν. Απλά κάνουν ό, τι βλέπουν. Δεν είναι ούτε cool ούτε τέχνη η βουλιμία και δεν θα σας φέρει κοντά στο αγαπημένο σας πρότυπο (...)"



Η Lady Gaga πάντως μιλώντας στο MTV είπε ότι βρίσκει το έργο της καλλιτέχνιδος που ξερνά την μπογιά που καταπίνει, δείγμα πραγματικού ταλέντου!



Διαβάστε ακόμη:

Πωπώ! Τα σεξουαλικά βίτσια των διασήμων όπως τα αποκάλυψαν οι ίδιοι

Lady Gaga: «Ένιωθα ότι πέθαινα. Το φως μου είχε σβήσει τελείως»