Ποια superstar έπαθε κρίση πανικού σε πάρτι μετά τα Oscar;

Γωγώ Φούντα
Ποια superstar έπαθε κρίση πανικού σε πάρτι μετά τα Oscar;

Γιατί τελικά οι stars είναι σαν όλους εμάς!

Είναι ένα άτομο σίγουρα ιδιαίτερο το οποίο έχει αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζει ακόμα αρκετά θέματα, όπως βέβαια συμβαίνει σχεδόν πάντα με τους έφηβους που κατακτούν απότομα τον κόσμο και γίνονται παγκοσμίως γνωστοί και αναγνωρίσιμοι! Η Britney Spears φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, αντιθέτως μάλιστα είναι από τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα.

Όλοι θυμόμαστε την κατάρρευσή της το 2007, με το γνωστό ξύρισμα κεφαλιού και τις επιθέσεις σε parazzi, οι οποίες βέβαια της κόστισαν και την κηδεμονία των 2 της παιδιών, εκτός φυσικά από τις αλεπάλληλες νοσηλείες σε κλινικές αποτοξίνωσης. Φαίνεται όμως, ότι η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει ξεπεράσει απολύτως τις αδυναμίες της, και αυτό φάνηκε και στο πρόσφατο πάρτι του Elton John αμέσως μετά τα Oscar.

Παρόλο λοιπόν που η Britney έκανε την είσοδό της χαμογελαστή και απαστράπτουσα, αφού έβγαλε τις καθιερωμένες φωτογραφίες, έτρεξε τρομοκρατημένη προς την έξοδο και... εξαφανίστηκε! Άνθρωποι που βρέθηκαν κοντά στην τραγουδίστρια εκείνη τη βραδιά, είπαν πως η Brit δεν αισθάνθηκε καλά μόλις είδε όλον αυτό τον κόσμο, άρχισε να τη λούζει κρύος ιδρώτας και να αναπνέει με δυσκολία!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Spears αντιμετωπίζει παρόμοια κρίση, μιας και γενικότερα τα πάρτι, ο κόσμος και οι κάμερες της προκαλούν τεράστια νευρικότητα! Τι νομίζατε; Ότι τραβάνε λίγα οι stars;

Διαβάστε ακόμη:

Θέλω δίπλα μου κάποιον να μπορεί να τα βγάζει πέρα με το τρελό lifestyle μου:Ποια το είπε;

«Είμαι καλά και χωρίς άντρα. Σταματήστε να με προξενεύετε»: Ποια single star ξεσπάθωσε;