Τι απαγορεύουν ο Kanye West και η Kim Kardashian να συμβεί στο γάμο τους;

Τι απαγορεύουν ο Kanye West και η Kim Kardashian να συμβεί στο γάμο τους;

Όρος απαράβατος για όλους τους κελεσμένους

Φανταστείτε να σας καλέσουν στον γάμο της χρονιάς, αυτόν της Kim Kardashian και του Kanye West και να σας απαγορεύσουν εντελώς τη χρήση κινητού! Αδιανόητο;

Σύμφωνα με το Radar Online η Kim και ο Kanye έχουν κανονίσει να παντρευτούν στις 24 Μαΐου και έχουν ήδη στείλει σε όλους τους καλεσμένους εμπιστευτικές συμφωνίες που πρέπει να υπογράψουν προκειμένου να τους επιτραπεί να παραστούν. Αυτό θα αποτρέψει τους καλεσμένους από το να συζητήσουν οποιαδήποτε λεπτομέρεια που αφορά το γάμο με τα media. Επιπροσθέτως, το ζευγάρι έχει απαγορεύσει εντελώς την είσοδο στο χώρο με κινητό και οποιαδήποτε συσκευή γίνει αντιληπτή στο χώρο, θα κατάσχεται αυτόματα από τη φρουρά ασφαλείας τους.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι, ακόμη και οι πιο στενοί φίλοι των Kim και Kanye θα περάσουν από σωματικό έλεγχο, προκειμένου η ιερή στιγμή να παραμείνει ιδιωτική. Ας υποθέσουμε ότι τα κάνουν όλα αυτα, με τις κάμερες του Keeping Up With the Kardashians τι θα γίνει; Οι μόνοι που δεν έλαβαν την δήλωση φέρονται να είναι η Beyonce και Jay-Z, οι οποίοι ούτως ή άλλως αν ο γάμος βγει στο ριάλιτυ δεν θα παραστούν!

Διαβάστε ακόμη:

Η Kim Kardashian και το κατακόκκινο φόρεμά της

H Kim Kardashian σχεδιάζει παιδικά