«To αγόρι μου, μου έχει πει να βουλώνω το στοματάκι μου γι' αυτόν στις συνεντεύξεις»!

Γωγώ Φούντα
«To αγόρι μου, μου έχει πει να βουλώνω το στοματάκι μου γι' αυτόν στις συνεντεύξεις»!

Ποια star... τρώει παντόφλα από τον σύντροφό της;

Σίγουρα δεν είναι από τις stars που κρύβουν την προσωπική τους ζωή, θα λέγαμε μάλιστα το αντίθετο! Και γιατί άλλωστε να μην το κάνει, εφόσον έτσι κι αλλιώς οι δαιμόνιοι paparazzi την ακολουθούν σε κάθε της βήμα βγάζοντας στη φορά και αυτά που θέλει και αυτά που δε θέλει!

Αναφερόμαστε στην Shakira, η οποία αυτή την περίοδο προωθεί το νέο της album και όπως καταλαβαίνετε δίνει την μία συνέντευξη μετά την άλλη. Γνωστή για τον cool και απλό της χαρακτήρα, δε διστάζει να αποκαλύψει πτυχές της προσωπικής της ζωής, ενώ αυτή τη φορά το πήγε... ένα βήμα πιο πέρα με τον αυθορμητισμό, όταν ρωτήθηκε για τον καλό της και διάσημο ποδοσφαιριστή Gerard Pique.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν την ρώτησε σχετικά με προηγούμενη δήλωσή της ότι δηλαδή ο Pique ζηλεύει πολύ και δεν της επιτρέπει να κάνει video clip με άντρες παρτενέρ, και εκείνη απάντησε: «Θα σας πω ακριβώς αυτά που μου είπε ο Gerard: Μπορείς να βουλώνεις το μικρό σου στοματάκι στις συνεντεύξεις σου γιατί με κάνεις να φαίνομαι απαίσιος; Και εγώ του είπα: Γιατί ψέματα λέω; Αφού δεν με αφήνεις να κάνω video clip με άντρες! Ξέρετε είναι Ισπανός και πολύ κτητικός, αλλά μπορώ να πω ότι αυτό μου αρέσει πολύ», είπε η... μελωμένη Shakira!

A όλα κι όλα: Όσο καταπιεστικό κι αν ακούγεται, όλες θα θέλαμε έναν άντρα... ανατολίτη που θέλει τη γυναίκα του μόνο για τον εαυτό του. Και 10 χρόνια μικρότερος... Μην τα ξεχνάμε αυτά!

Διαβάστε ακόμη:

Η Δέσποινα Βανδή μιλά στο Queen.gr για το The Voice, την παρουσίαση και τα... κιλά!

Συνήθιζα να τρώω 7 κομμάτια πίτσα στην... καθισιά μου: Ποια star έχασε 19 κιλά σε 1 χρόνο;