Η Beyonce δεν θα πάει στο γάμο της Kardashian και σας αποκαλύπτουμε το λόγο!

Γωγώ Φούντα
Η Beyonce δεν θα πάει στο γάμο της Kardashian και σας αποκαλύπτουμε το λόγο!

Tι τρέχει τελικά με τις 2 διάσημες κυρίες;

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το γάμο Kardashian-West και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με το ζεύγος των κουμπάρων, Jay Z-Beyonce, καθώς δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν η superstar θα παραβρεθεί στο πολυαναμενόμενο μυστήριο ή θα προτιμήσει να κάνει την... πάπια!

Σύμφωνα με έντονη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων, η Beyonce έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να πατήσει το κομψό της ποδαράκι στην τελετή, και κατ' επέκταση στη δεξίωση αμέσως μετά, καθώς δεν θέλει το ακριβοθώρητο πρόσωπό της να εμφανιστεί στο reality show που πρωταγωνιστεί η Kim!

Και ενώ αυτό αρχικά ακουγόταν ως φήμη, όσο περνούν οι μέρες η σιγουριά για την απουσία της Queen B γίνεται όλο και μεγαλύτερη, καθώς η ίδια θεωρεί πολύ... ποταπό να εμφανιστεί σε reality, και ιδίως στο συγκεκριμένο, που εδώ που τα λέμε, και διαμαντάκι της αμερικανικής τηλεόρασης δεν θεωρείται!

Ο Jay Z από την πλευρά του, έχει ζητήσει να μην υπάρξει κανένα πλάνο της συζύγου του, επιθυμία που λογικά θα γίνει πραγματικότητα γιατί εκεί στα ξένα κάπως τον... τρέμουν, αλλά η καλή του σύζυγος φαίνεται να τον κρεμάει και να τον αφήνει ασυνόδευτο να στεφανώσει τον καλό του φίλο!

Άτομα από το περιβάλλον της Beyonce διαψεύδουν την επικείμενη απουσία, καθώς ο Kanye θεωρεί το διάσημο ζεύγος, οικογένεια, και δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να απουσιάζουν από την τόσο σημαντική αυτή μέρα της ζωής του.

Εμείς από την πλευρά μας, μάλλον πιστεύουμε την πρώτη εκδοχή, καθώς τόσο ο Jay Z όσο και η Beyonce την έχουν δει λίγο... δερβέναγες της παγκόσμιας showbiz οπότε δεν μας κάνει καμία απολύτως εντύπωση ότι θα θέσουν τους δικούς τους όρους και τελικά δεν θα πατήσουν στο γάμο!

Αυτά από την πλευρά μας, γιατί ο αγαπητός Hellwood από τη δική του πλευρά, θα θελήσει να ακυρώσει τις πηγές μας και να βγάλει τη Bey καλόβολη και προσιτή οντότητα! Είναι στο χέρι σας, ποιον θα... πιστέψετε!

Διαβάστε ακόμη:

Το κακό γούστο της Ευγενίας Μανωλίδου, το δράμα της Nicole Kidman και η λίστα των οργίων

Ήταν ένας από τους πιο sexy τραγουδιστές και τώρα μου φοράει ριγέ μποξεράκια

Συνήθιζα να τρώω 7 κομμάτια πίτσα στην... καθισιά μου: Ποια star έχασε 19 κιλά σε 1 χρόνο;