Ποια διάσημη ανέβασε φωτογραφία της... τύφλα σε παγκάκι;

Ποια διάσημη ανέβασε φωτογραφία της... τύφλα σε παγκάκι;

Δεν είναι όμως αυτό που νομίζετε

St. Patrick's day χθες και φυσικά οι διάσημοι σε Μεγάλη Βρετανία και Αμερική το γιόρτασαν με την ψυχή τους. Μπορεί η συγκεκριμένη μέρα να γιορτάζεται επίσημα στην Ιρλανδία, μιας και ο Άγιος Πατρίκιος είναι ο προστάτης της, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν την στηρίζουν (και με το παραπάνω) οι stars και άλλων χωρών. Εξάλλου η συγκεκριμένη ημέρα είναι αφιερωμένη στο ουίσκι και τη μαύρη μπύρα. Η καλύτερη αφορμή για να γίνουν... λιώμα!


Μία διάσημη είπε μάλιστα να ποστάρει φωτογραφία της κατά την οποία είναι... τύφλα. Ο λόγος για την Hilaria Baldwin, η οποία πόζαρε ξαπλωμένη σε ένα παγκάκι κρατώντας τη Guinness μπυρίτσα της. Και αν νομίζατε ότι έχει όντως μεθύσει πλανάστε. Η Hilaria είπε να καθήσει αναπαυτικά στο παγκάκι και σε... στάση yoga να παριστάνει τη μεθυσμένη. Συγκεκριμένα έγραψε: «Happy [St. Patrick's] Day! If you are going to end up like this, at least do it in a yoga pose.»


Είναι γνωστή η... πώρωση της με τη yoga. Περιμένατε να κάνει κάτι άλλο; Μας έχει τρελάνει στην πόζα η Hilaria. Δείτε φωτογραφίες στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Η Cameron Diaz κάνει μπάνιο γυμνόστηθη σε δημόσια παραλία!

«To αγόρι μου, μου έχει πει να βουλώνω το στοματάκι μου γι' αυτόν στις συνεντεύξεις»!