Η Kate Winslet αποκάλυψε γιατί ονόμασε το γιο της... «Αρκουδίσια Φλόγα»!

Γωγώ Φούντα
Η Kate Winslet αποκάλυψε γιατί ονόμασε το γιο της... «Αρκουδίσια Φλόγα»!

Η αλήθεια είναι ότι πολύ θα θέλαμε να ακούσουμε την... εξήγησή της!

Σίγουρα δεν είναι συνηθισμένη γυναίκα, ούτε καν συνηθισμένη star, μιας και κουβαλάει αρκετή τρέλα και εκκεντρικότητα και όλα αυτά συσσωρευμένα σε έναν υπέρ-κουλ χαρακτήρα! Γι' αυτό λοιπόν, δε σοκαριστήκαμε και ιδιαίτερα όταν η Kate Winslet ανακοίνωσε ότι θα ονομάσει το νεογέννητο γιο της... Αρκουδίσια Φλόγα (Bear Blaze), παρά το γεγονός ότι πολλοί είπαν ότι ακόμα και για τη διάσημη αγγλίδα όλο αυτό είναι too much!

Οπότε όλοι μας, παρακολουθήσαμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκπομπή της Ellen DeGeneres, όπου ήταν καλεσμένη η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός και μεταξύ άλλων, εξήγησε το λόγο για τον οποίο ονόμασε-καταδίκασε το παιδί της έτσι!

«Το Blaze έχει να κάνει με την μέρα που γνωρίστηκα με τον Ned (με επίθετο Rocknroll αν θυμάστε). Κάναμε διακοπές στο νησί του Richard Branson και ξαφνικά το σπίτι στο οποίο φιλοξενούμασταν, έπιασε φωτιά! Πάνω στον πανικό, γνώρισα τον άντρα μου και ευτυχώς όλοι γλιτώσαμε από τις φλόγες, με την μητέρα του Richard να επιβιώνει έπειτα από μία δραματική διάσωση», είπε η Kate. «Oπότε λοιπόν, επειδή θέλαμε να θυμόμαστε την μέρα της γνωριμίας μας, ονομάσαμε το γιο μας... Φλόγα»!

Όσο για το Bear, η Winslet υπήρξε εξίσου σαφής: «Όταν ήμουν μικρή είχα ένα φίλο που το παρατσούκλι του ήταν Αρκούδας! Ήταν τεράστιος, καλός και μας προστάτευε όλους. Πάντα τον θυμάμαι με πολλή αγάπη και θα ήθελα κάπως έτσι να είναι και ο γιος μου! Αφήστε που μόλις τον είδα, ήταν ξεκάθαρα... Αρκούδας», ολοκλήρωσε.

Τρέμουμε στη σκέψη για το πώς θα ονομάσει το επόμενο παιδί της! Ο Θεός να της δώσει φώτιση!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια διάσημη ανέβασε φωτογραφία της... τύφλα σε παγκάκι;

«To αγόρι μου, μου έχει πει να βουλώνω το στοματάκι μου γι' αυτόν στις συνεντεύξεις»!