Πλαστικοί χειρουργοί παρατήρησαν την Miranda Kerr και κατέληξαν...

Γωγώ Φούντα
Πλαστικοί χειρουργοί παρατήρησαν την Miranda Kerr και κατέληξαν...

Τελικά έχει κάνει αισθητική παρέμβαση το supermodel;

Μπορεί να είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες του modeling και κρυφή φαντασίωση πολλών αντρών, αλλά ακόμα και οι καλλονές τελικά έχουν τις ανασφάλειές τους με αποτέλεσμα να καταφεύγουν στο χειρουργικό νυστέρι! Αναφερόμαστε στην Miranda Kerr και στο μυστήριο που καλύπτει τελευταία το... στήθος της!

Σύμφωνα λοιπόν με πλαστικούς χειρουργούς, και έπειτα από διεξοδική παρατήρηση του στήθους της στο πάρτι του Vanity Fair αμέσως μετά τα Oscar, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το supermodel το έχει κάνει το... μερεμετάκι της και έχει φουσκώσει το στήθος της κατά 2 νούμερα!

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί, μάλλον οι ορκισμένοι φαν της, οι οποίοι δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους για τη θεά τους, και υποστηρίζουν ότι απλά η Miranda τον τελευταίο καιρό απλά πήρε λίγο βάρος. Η αλήθεια είναι ότι αμέσως μετά το χωρισμό της από τον Orlando Bloom, η φιγούρα της διάσημης καλλονής είχε κάπως συρρικνωθεί, προφανώς λόγω της... στενοχώριας αλλά φαίνεται ότι τελευταία έχει πάρει τα πάνω της και έχει αποκτήσει και πάλι τις σέξι της καμπύλες!

Εσείς αλήθεια με ποιον συμφωνείτε; Με τους καχύποπτους πλαστικούς χειρουργούς ή με τους θαυμαστές του supermodel που απορρίπτουν το ενδεχόμενο της πλαστικής με... θέρμη;

Διαβάστε ακόμη:

Τραγελαφικό! Ποιος star χάριζε στις διάσημες κοπέλες του Rolex-μαϊμού, χωρίς να το ξέρει;

Ένα δεν φτάνει! Με 4 sexy μαγιό μας έδειξε η Charlize Theron το καλλίγραμο σώμα της