«Κάνω μπάνιο πολύ... σπάνια»! Ποια έκανε την περίεργη αυτή αποκάλυψη;

Γωγώ Φούντα
«Κάνω μπάνιο πολύ... σπάνια»! Ποια έκανε την περίεργη αυτή αποκάλυψη;

Νιώσατε κι εσείς άβολα ή μόνο εμείς;

Οι διάσημοι δεν είναι σίγουρα φυσιολογικοί άνθρωποι και αυτό το συνειδητοποιούμε καθημερινά θα λέγαμε με όλα αυτά τα περίεργα πράγματα τα οποία πληροφορούμαστε! Κι αν κάποια μας φαίνονται σχετικά εντάξει, για τους celebrities πάντα, η παρακάτω πληροφορία μπορούμε να πούμε ότι μας... δίχασε και σίγουρα μας προβλημάτισε!

Η διάσημη κυρίας της παγκόσμιας μόδας λοιπόν, Vivienne Westwood, η οποία πρόσφατα αποχωρίστηκε την χαρακτηριστική πυρόξανθη κόμη της σοκάροντας το κοινό, είπε να συνεχίσει να εκπλήσσει με τη νέα της ασχολία, που δεν είναι άλλη από την οικολογία και τα δικαιώματα των ζώων!

Βαθιά ευαισθητοποιημένη και σαφώς επηρεασμένη από την καλή της φίλη Pamela Anderson η οποία την μύησε στα ενδότερα της οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων PETA, η οποία έχει κατά καιρούς στοχοποιήσει πολλές stars, με τη Beyonce να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, μίλησε για τη νέα της ασχολία αλλά και κάποιες συνήθειες που έχει υιοθετήσει προκειμένου να προστατεύσει το περιβάλλον.

«Το νερό είναι πολύτιμο και δυστυχώς λίγο. Γι' αυτό κι εγώ, δεν κάνω μπάνιο κάθε μέρα! Βασικά προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν λιγότερες φορές μέσα στη βδομάδα, ενώ πολλές φορές μοιράζομαι το ίδιο νερό με τον άντρα μου. Καθημερινά, πλένομαι... τοπικά, και έτσι νιώθω ότι συμβάλω κι εγώ με τον τρόπο μου ώστε να αντιμετωπιστεί η έλλειψη νερού», είπε η 75χρονη fashion designer.

Kαι καλά το λούσιμο είναι κάτι το οποίο δεν ενδείκνυται καθημερινά, μη σας πούμε θα πρέπει να περιορίζεται σε 2 φορές την εβδομάδα. Αλλά μπάνιο βρε Vivienne μου; Aκόμα κι αν ο σκοπός είναι ιερός, δεν είναι κάπως... υπερβολικό;

Διαβάστε ακόμη:

Ζήτω το ξεκατίνιασμα: Ποια star κατηγορεί η Jennifer Aniston ότι την... αντιγράφει;

Ποιά μάνα μεγάλης star φόρεσε...νυφικό στο γάμο της κόρης της;