Ποια διάσημη κάνει ηλιοθεραπεία στον κόλπο της για να τον... κρατάει υγιή;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη κάνει ηλιοθεραπεία στον κόλπο της για να τον... κρατάει υγιή;

Mε το που δείτε λιακάδα... ανοίξτε τα πόδια!

Νιώθετε αδυναμία και κατάθλιψη; Δεν έχετε όρεξη για τίποτα και αισθάνεστε έντονα ότι σας λείπει... βιταμίνη D; Μην ταράζεστε και η ανερχόμενη star του Hollywood και πρωταγωνίστρια της ταινίας Divergent, Shailene Woodley σας έχει τη λύση!

Η Shailene λοιπόν είναι ένα νεαρό και ταλαντούχο κορίτσι το οποίο έχει επιλέξει έναν πιο εναλλακτικό και κάπως χίπικο, τρόπο ζωής. Είναι vegeterian, φτιάχνει τα δικά της σπιτικά προιόντα προκειμένου να προστατεύσει το περιβάλλον, και γενικότερα ζει κάπως διαφορετικά από τον μέσο όρο!

Μιλώντας λοιπόν για το lifestyle της σε πρόσφατη συνέντευξη, αποκάλυψε ότι βρήκε ένα νέο και επαναστατικό τρόπο, προκειμένου να... δώσει στον κόλπο της τη βιταμίνη D που του λείπει: «Διάβασα το άρθρο ενός βοτανολόγου, ο οποίος υποστήριζε ότι προκειμένου να αποκτήσει ο κόλπος μας τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία και να αποφύγουμε διάφορες μολύνσεις θα πρέπει να του κάνουμε... ηλιοθεραπεία! Οπότε κι εγώ, βγαίνω στον ήλιο και απλά ανοίγω τα πόδια μου»!

Όπως καταλαβαίνετε, η δήλωση αυτή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, ενώ η καθηγήτρια πανεπιστημίου Lisa Bodnar είπε: «Δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη ότι αυτό βοηθά στο να απορροφήσει ο οργανισμός βιταμίνη D. Αρκεί να εκθέτουμε τα πόδια ή τα μπράτσα μας στον ήλιο και είμαστε μια χαρά»!

Αφήνουμε στη δική σας διακριτική ευχέρεια ποια από τις 2 εκδοχές θα ακολουθήσετε!

Διαβάστε ακόμη:

Ζήτω το ξεκατίνιασμα: Ποια star κατηγορεί η Jennifer Aniston ότι την... αντιγράφει;

Δείτε τη νέα αγαπημένη του George Clooney. Την πήγε διακοπές στις Σεϋχέλλες