Όσο κι αν προσπαθήσετε δεν πρόκειται να βρείτε ποια είναι η star της φωτογραφίας!

Γωγώ Φούντα
Όσο κι αν προσπαθήσετε δεν πρόκειται να βρείτε ποια είναι η star της φωτογραφίας!

Δεν θα την αναγνώριζε ούτε η... μαμά της!

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος δεν είναι και πολύ στα καλά του τελευταία, και πώς θα μπορούσε άλλωστε με όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά όταν μαθαίνουμε και συγκεκριμένα πράγματα από τον κόσμο των celebrities, σιγουρευόμαστε ότι όντως κάτι δεν πάει καλά!

Οι φίλοι μας οι Αμερικανοί λοιπόν, επειδή είναι δαιμόνιοι και δημιουργικοί, αποφάσισαν να τεστάρουν την αγάπη και την πίστη των κοινών θνητών στα αγαπημένα τους είδωλα! Ένα από αυτά όπως καταλαβαίνετε, είναι και η Kim Kardashian, η οποία δεν ξέρουμε γιατί έχει θαυμαστές, αλλά τελοσπάντων και η οποία αφέθηκε στα χέρια των ειδικών make up artists και hair stylists και την έκαναν κυριολεκτικά αγνώριστη!

Και όταν λέμε αγνώριστη το εννοούμε, μιας και η Kim απέκτησε από το πουθενά, μαλλιά άφρο, πεταχτά δόντια, γυαλιά μυωπίας και πρόσθετο δέρμα σε μάγουλα και μύτη! Οι θαυμάστριές της λοιπόν, κλήθηκαν να περάσουν κάποιες δοκιμασίες προκειμένου να αποδείξουν πόσο αγαπούν την Kim, με την ίδια να παρακολουθεί στο δωμάτιο υποδυόμενη μια βοηθό της, αφού έτσι κι αλλιώς κανείς δεν την αναγνώριζε!

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης, είναι ότι όντως οι κοπέλες αυτές αγαπούν την Kim, μιας και η μία από τις δοκιμασίες ήταν να διαδώσουν μία ψεύτικη φήμη σχετικά με το ίνδαλμά του και τον Eminem, με αμοιβή 5.000 δολάρια! Καμία δεν το έκανε! Άραγε αν αυτό γινόταν στην Ελλάδα, τα αποτελέσματα θα ήταν τα ίδια;

Διαβάστε ακόμη:

Ούτε ίχνος κυτταρίτιδας: Ποια star τόλμησε και φόρεσε αυτό το καυτό σορτς;

«Χρησιμοποιεί το sex για να αποσπά την προσοχή από την μέτρια μουσική της»!