Ένα δεν φτάνει! Με 4 sexy μαγιό μας έδειξε η Charlize Theron το καλλίγραμο σώμα της

Ένα δεν φτάνει! Με 4 sexy μαγιό μας έδειξε η Charlize Theron το καλλίγραμο σώμα της

Το ένα καλύτερο από το άλλο. Δείτε την!

Πριν βρει τον δρόμο προς τις κινηματογραφικές οθόνες, η νοτιοαφρικανή Charlize Theron γνώρισε τη καταξίωση, δουλεύοντας ως μοντέλο στην πατρίδα της. Στα 38 της χρόνια, μετά από ένα Όσκαρ και πολλές επιτυχημένες κινηματογραφικές παρουσίες, η Theron επιστρέφει για λίγο στον ρόλο του μοντέλου και αποδεικνύει ότι έχει ακόμα τα γονίδια για να το τολμήσει.

Η ηθοποιός έδειξε το εκπληκτικό σώμα της, αλλάζοντας για τις ανάγκες της φωτογράφισης τέσσερα διαφορετικά μαγιό και όλα της πήγαιναν εκπληκτικά. Η φωτογράφιση έγινε σε παραλία στο Μαϊάμι και πίσω από τον φακό βρισκόταν ο ένας και μοναδικός κύριος Mario Testino.

Παρά τις απαιτήσεις της ημέρας η Charlize είχε κοντά της τον γιο της, Jackson, με τον οποίο στα διαλείμματα έπαιζε διαρκώς ενώ φωτογραφιζόταν σε τρυφερές στιγμές από τους συνεργάτες της.

Φυσικά, ένας λόγος που η star έλαμπε -σχεδόν με ελάχιστο make up- είναι το νέο ειδύλλιο της με τον επίσης ηθοποιό, Sean Penn με τον οποίο τα φωτογραφικά ντοκουμέντα αποδεικνύουν ότι ζει έναν μεγάλο έρωτα. Λέτε επιτέλους να φάμε κουφέτα;

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο είναι το μυστικό της Angelina Jolie και διατηρεί τόσα χρόνια τα ίδια κιλά;