Τραγελαφικό! Ποιος star χάριζε στις διάσημες κοπέλες του Rolex-μαϊμού, χωρίς να το ξέρει;

Γωγώ Φούντα
Τραγελαφικό! Ποιος star χάριζε στις διάσημες κοπέλες του Rolex-μαϊμού, χωρίς να το ξέρει;

Το βραβείο... αφέλειας δικαιωματικά του ανήκει!

Στο Hollywood υπάρχουν σίγουρα οι drug dealers, μεταξύ άλλων φυσικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά ακούμε για... dealers ρολογιών! Kαι όχι μόνο ακούμε, αλλά μαθαίνουμε κιόλας, ότι έπειτα από σκάνδαλο που ξέσπασε, ένας superstar έχει πέσει επί πολλά συναπτά έτη θύμα... επιτηδείων, φορτώνοντας τα κατά καιρούς κορίτσια του, επίσης superstars, με Rolex-μαϊμού!

Η... κάπως αστεία γκανγκστερική ιστορία, είδε το φως της δημοσιότητας λίγες μόλις μέρες πριν, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον John Mayer, ο οποίος είχε ένα κακό συνήθειο: Έκανε σε όλες του τις σχέσεις δώρο ένα... Rolex! Κάτι σαν Άραβας από ελληνική ταινία ένα πράγμα! Ωστόσο φαίνεται ότι ο άνθρωπος που του έδινε τα ρολόγια, ήταν μεγάλο... μούτρο, κολλητός του Charlie Sheen αν σας λέει κάτι, με αποτέλεσμα να τα μασάει χοντρά από τον ανοιχτοχέρη τραγουδιστή, ή έτσι τουλάχιστον νόμιζε, και να του δίνει πράμα... μουσαντό!

Ο Mayer, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ανακάλυψε την απάτη, όταν έδωσε ένα από τα ρολόγια για επισκευή και τον πληροφόρησαν ότι είναι... ψεύτικο, ή τουλάχιστον δεν είναι η μάρκα η οποία αναγράφεται! Ακόμα δεν ξέρουμε αν έχει κινηθεί νομικά, αλλά δε θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να είμαστε στη θέση των πρώην του, μεταξύ των οποίων οι Jennifer Aniston και Jessica Simpson, οι οποίες κατά το παρελθόν, επιδείκνυαν το πανάκριβο δώρο του καλού τους με... περηφάνεια, χωρίς φυσικά να υποψιάζονται το παραμικρό!

Η Katy Perry πάντως, δεν εθεάθη ποτέ με τη χαρακτηριστική μαϊμού του πρώην της! Μπορεί να την είχε μυριστεί τη δουλειά και να του ζήτησε τσάντα αντί για ρολόι! Ή μπορεί απλά ο John να μην την είχε τόσο... ψηλά και να μην τη θεώρησε ποτέ αντάξια μιας τόσο ακριβής... απομίμησης! Και μη χειρότερα!

Διαβάστε ακόμη:

H 16χρονη Kylie Jenner και οι πλαστικές (φωτό)

Νεαρή star μας συστήνει την μόλις εννέα μηνών αδελφούλα της