Kεφάλαιο ανασφάλεια: Οι celebrities αποκαλύπτουν ποια σημεία πάνω τους, μισούν!

Γωγώ Φούντα
Kεφάλαιο ανασφάλεια: Οι celebrities αποκαλύπτουν ποια σημεία πάνω τους, μισούν!

Tι νομίζατε; Ότι είμαστε μόνο εμείς;

Λοιπόν κορίτσια, ήρθε η ώρα, μιας και πλέον δεν είμαστε παιδιά, να συμβιβαστούμε με τις ατέλειές μας και να αγαπήσουμε το σώμα και τον εαυτό μας έτσι όπως ακριβώς είναι! Για να σας πείσουμε, γιατί εμείς εδώ μιλάμε με παραδείγματα, είπαμε να σας αποκαλύψουμε, με ονόματα φυσικά, τις μεγαλύτερες ανασφάλειες των stars, έτσι όπως οι ίδιες τις έχουν αποκαλύψει!

Νομίζατε δηλαδή ότι είστε η μοναδική που έχει θέμα με την περιφέρεια ή τις πατούσες ή τα μπράτσα της; Για να σας κάνουμε να νιώσετε καλύτερα, σας λέμε ότι ακόμα και οι διάσημες καλλονές, ναι αυτές που έχουν τη δυνατότητα να έχουν personal trainer ο οποίος θα τους ζυγίζει ακόμα και το... νερό που πίνουν, και ο οποίος γνωρίζει ακριβώς ποια άσκηση είναι η κατάλληλη για εκείνες και τα μέρη του σώματος που έχουν θέμα, δεν έχουν καταφέρει, όχι μόνο να αγγίξουν την τελειότητα, αλλά ακόμα και να συμβιβαστούν με τα αδύναμα μέρη της εμφάνισής τους.

Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα stars, οι οποίες μοιράζονται τις ανασφάλειές τους για μέρη του σώματος και σημεία που ίσως ποτέ να μην είχαμε προσέξει! Ρίξτε μια ματιά και ατενίστε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία!

Διαβάστε ακόμη:

Επιδημία εγκυμοσύνης! Μετά τη Scarlett και την Mila, έγκυος και η Kristen Stewart;

Ποιος ξέχασε να φορέσει εσώρουχο και εντυπωσίασε με τα προσόντα του;

Επιτέλους και μια star του Hollywood δείχνει τις ατέλειες στο σώμα της