Θυμάστε τον γλυκύτατο πιτσιρικά του «Love Actually»; Μεγάλωσε και έχει και κοπέλα!

Γωγώ Φούντα
Θυμάστε τον γλυκύτατο πιτσιρικά του «Love Actually»; Μεγάλωσε και έχει και κοπέλα!

Αν τον παρατηρούσατε στο Game Of Thrones και σπάγατε το κεφάλι σας, η απορία σας μόλις λύθηκε!

Σίγουρα όλες έχετε δει το υπέροχο Love Actually, που περιγράφει διάφορες ιστορίες ανθρώπων κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων! Είναι μία ταινία η οποία μετέτρεψε σε μεγάλα κινηματογραφικά αστέρια ηθοποιούς σαν την Keira Knightley και μας σύστησε νέα πρόσωπα όπως τον αξιαγάπητο πιτσιρίκο που υποδυόταν το θετό γιο του Liam Νeeson!

Και παρόλο που όλες θα θέλαμε το γλυκό αυτό μουτράκι να μείνει για πάντα έτσι, ο κατά κόσμον Thomas Sangster, μεγάλωσε, είναι πια 23 και ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε με την κοπέλα του Isabella Melling. Όπως βέβαια συμβαίνει με όλα τα ταλαντούχα και υπέρ του δέοντος όμορφα και χαριτωμένα παιδιά του κινηματογράφου, έτσι και ο Thomas, δείχνει σαν... να μην πέρασε μια μέρα, με το baby face που τον έκανε διάσημο να παραμένει αναλλοίωτο!

Εκτός βέβαια από το ότι μεγάλωσε, φυσικό επακόλουθο θα μας πείτε, πρωταγωνιστεί ήδη από τον προηγούμενο κύκλο στο τεράστιο hit της αμερικανικής τηλεόρασης Game Of Thrones, ναι αν τον κοιτούσατε και κάτι σας θύμιζε μόλις σας λύσαμε την απορία, ενώ ο χαρακτήρας του επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους φανς της σειράς!

Last but not least: Εσείς ξέρατε ότι ο νεαρός Thomas είναι δεύτερος ξάδερφος του Hugh Grant ο οποίος πρωταγωνιστούσε στο Love Actually; Δεν ξέρουμε τι σχέσεις έχουν, αλλά σίγουρα του χρωστάει πολλά!

Διαβάστε ακόμη:

Τι δουλειά έχει στην Αλβανία η Δέσποινα Βανδή;

Η απιστία του άντρα της την τσάκισε: Ποια star λέγεται ότι ταλαιπωρείται από ανορεξία;