Amal Alamuddin: Αυτό το κορίτσι ο Clooney θα το παντρευτεί!

Γωγώ Φούντα
Amal Alamuddin: Αυτό το κορίτσι ο Clooney θα το παντρευτεί!

Και σας εξηγούμε τους λόγους

Ο George Clooney είναι ένα αρκετά ταλαιπωρημένο αγόρι, στα ερωτικά πάντα, καθώς εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και έπειτα από πολλές δοκιμές και φυσικά χωρισμούς, δεν έχει καταφέρει να στεριώσει σε μία σχέση! Και αφού λοιπόν, η πρώην του Stacy Keibler βαρέθηκε να περιμένει το star του Hollywood για το πότε θα πάρει απόφαση να παντρευτεί, και κοίταξε και εκείνη τη ζωούλα της, μιας και περιμένει το πρώτο της παιδί, ο George είπε να την πληρώσει με το ίδιο νόμισμα!

Τον τελευταίο καιρό λοιπόν, κυκλοφορεί με γοητευτική και καλλίγραμμη κυρία ονόματι Amal Alamuddin και μάλλον η συγκεκριμένη, όπως όλα δείχνουν θα τον... τυλίξει! Ο λόγος; Η Amal λοιπόν δεν είναι μία απλή στάρλετ, γυμνάστρια, celebrity ή μοντέλο, αλλά μία από τις διασημότερες δικηγόρους του Λονδίνου, με εξειδίκευση στα ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο!

Εκτός του ότι κατάγεται από τη Βηρυττό, εκεί οφείλει και την εξωτική της ομορφιά, πληροφορίες την θέλουν να έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος του Kofi Annan στα θέματα της Συρίας, ενώ τελευταία έχει επικεντρωθεί στην υπεράσπιση του ιδρυτή της Wikileaks Julian Assange!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η χαρισματική αυτή κυρία είναι ζευγάρι με το διάσημο ηθοποιό ήδη από τον Οκτώβριο, ενώ όσες φορές τους έχουν δει μαζί, όλοι μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα! Συγνώμη George αλλά αν αφήσεις κι αυτή να σου ξεφύγει θα είσαι άξιος της μοίρας σου!

Διαβάστε ακόμη:

Ένα δεν φτάνει! Με 4 sexy μαγιό μας έδειξε η Charlize Theron το καλλίγραμο σώμα της

Τραγελαφικό! Ποιος star χάριζε στις διάσημες κοπέλες του Rolex-μαϊμού, χωρίς να το ξέρει;