«Χρησιμοποιεί το sex για να αποσπά την προσοχή από την μέτρια μουσική της»!

Γωγώ Φούντα
«Χρησιμοποιεί το sex για να αποσπά την προσοχή από την μέτρια μουσική της»!

Ποια star μπαίνει στο στόχαστρο ακόμη και των ορκισμένων φαν της;

Χαμός έχει γίνει με το νέο album της Kylie Minogue, Kiss Me Once και δυστυχώς όχι για καλό λόγο, μιας και η τραγουδίστρια έχει μπει στο στόχαστρο, όχι μόνο των haters αλλά ακόμα και των ορκισμένων φαν της! Η σταγόνα μάλιστα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει, ήταν το video clip της για το τραγούδι Sexercise!

Η μικροκαμωμένη star λοιπόν, εμφανίζεται με ένα λευκό κορμάκι να... χαιδεύεται ενώ παράλληλα γυμνάζεται και παρόλο που η ίδια περίμενε το σέξι της παρουσιαστικό και γενικότερα η διάθεση του video να ενθουσιάσει το κοινό, αντ' αυτού, άκουσε τα... σχολιανά της!

Μεταξύ άλλων λοιπόν, ειπώθηκε ότι το νέο της video clip θυμίζει soft porn, ενώ ότι προσπαθεί μέσω του sex να καμουφλάρει την πολύ κακή μουσική που κάνει! «Είναι αξιοθρήνητο να βλέπεις γυναίκες αυτής της ηλικίας να κάνουν τέτοιες γελοιότητες! Μα δεν έχει μάθει τίποτα από τη ζωή πια;», έγραψε μία απογοητευμένη φαν, δίνοντας σίγουρα ένα γερό χτύπημα κάτω από τη ζώνη στην Kylie!

Όπως ήταν φυσικό, και επειδή όπου γάμος και χαρά, πάντα πρώτοι, στο χορό μπήκαν και οι σύλλογοι γονέων που κατηγόρησαν τη star για λάθος πρότυπα, αν και θεωρούμε τη συγκεκριμένη επίθεση άδικη, μιας και δεν τολμά τραγουδίστρια να είναι λίγο πιο σέξι, αμέσως της την πέφτουν οι απανταχού θιγμένοι γονείς!

Το σκληρό της υπόθεσης, είναι ότι πλέον ακόμα και οι θαυμαστές της έχουν αρχίσει να απαρνούνται τη διάσημη τραγουδίστρια, μιας και όπως φαίνεται τους έχει κουράσει αυτή η μανία της να πετάει τα ρούχα, άνευ λόγου και αιτίας! Μήπως σιγά σιγά οι παλιές καραβάνες να αρχίσουν να αποσύρονται και να πάψουν να παλιμπαιδίζουν γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να φαίνονται ξεμωραμένες;

Διαβάστε ακόμη:

«Αν δε σε παντρευτεί να τον χωρίσεις»: Σε ποια φίλη της βάζει φυτιλιές η Miranda Kerr;

Διάσημη ηθοποιός φωτογραφίζεται ημίγυμνη και δηλώνει: «Θα κοιμόμουν με τη Rihanna!»