H Rihanna το... τερμάτισε: Δείτε την πιο καταστροφική εμφάνιση που έκανε ποτέ!

Γωγώ Φούντα
H Rihanna το... τερμάτισε: Δείτε την πιο καταστροφική εμφάνιση που έκανε ποτέ!

Η περίπτωσή της σηκώνει... συζήτηση!

Τον τελευταίο καιρό, πιστεύαμε ότι η Rihanna κάπως έχει ηρεμήσει, κάπως έχει ωριμάσει, κάπως έχει βρει το... λιμάνι της στο πρόσωπο του ράπερ Drake, και όλες αυτές οι κουλές και άκρως προκλητικές εμφανίσεις, ανήκαν πια στο παρελθόν!

Όλα αυτά βέβαια τα πιστεύαμε... λανθασμένα, καθώς την πατήσαμε σαν πρωτάρηδες και θεωρήσαμε ότι όντως η Riri άλλαξε! Αμ δε... Μόλις χθες λοιπόν, η διάσημη τραγουδίστρια εθεάθη να βγαίνει από πολυτελές εστιατόριο όπου είχε πάει να δειπνήσει με μία φίλη της! Και παρά το γεγονός ότι η βραδιά δεν περιελάμβανε τίποτα περισσότερο από... φαγητό, η Rihanna είπε να δώσει μία πιο εντυπωσιακή νότα στο όλο σκηνικό!

Εμφανίστηκε λοιπόν, κρατηθείτε, με see-through μίντι φούστα, η οποία άφηνε ακάλυπτα τα γυμνασμένα της πόδια, αλλά και την ροζουλί... κιλότα της! Για να αντισταθμίσει την προκλητικότητα του συνόλου, από πάνω φόρεσε ένα... κοντό μπλουζάκι επιδεικνύοντας τους κοιλιακούς της, ενώ, δόξα τω θεώ, προτίμησε αθλητικά και όχι θανατηφόρα ψηλοτάκουνα παπούτσια!

Κι αν μέχρι εδώ, οι γυναίκες μπορεί να θεωρήσουν το outfit απαράδεκτο και οι άντρες... σέξι, ερχόμαστε και στο σημείο που όλοι θα συμφωνήσουν: Στο a la garcon κουρεμένο της μαλλί, πήγε η αθεόφοβη και κόλλησε μία αλογοουρά επικών διαστάσεων, προφανώς σε μία προσπάθεια να αποκτήσει και πάλι πλούσια κόμη!

Ειλικρινά τώρα, πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να προσλάβει έναν άνθρωπο να την κάνει και πάλι αυτό που ήταν κάποτε! Γιατί μπορεί να παραμένει όμορφη και εντυπωσιακή, αλλά η δημοτικότητά της πέφτει μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο, και όσο την κοιτάζουμε καταλαβαίνουμε και το λόγο!

Διαβάστε ακόμη:

Θυμάστε τον γλυκύτατο πιτσιρικά του «Love Actually»; Μεγάλωσε και έχει και κοπέλα!

Πολύ γνωστή τραγουδίστρια ήρθε αντιμέτωπη με το θάνατο: «Μου έδωσαν 24ώρες ζωής»