Γλωσσικό επίθεμα: Πώς να χάσεις 30 κιλά σ’ ένα μήνα με μια νέα ακραία μέθοδο!

Γλωσσικό επίθεμα: Πώς να χάσεις 30 κιλά σ’ ένα μήνα με μια νέα ακραία μέθοδο!

Όταν η δίαιτα γίνεται βασανιστήριο

Κανονικά δεν θα έπρεπε πλέον να μας σοκάρει τίποτε σ΄ ότι αφορά στον αγώνα με τα περιττά κιλά κι όμως πάντα υπάρχει κάτι νέο
Αυτή τη φορά μια καινούργια και εξαιρετικά ακραία μέθοδος αδυνατίσματος εξαπλώνεται ταχύτατα μιας και τα αποτελέσματά της είναι θεαματικά και υπόσχονται μέχρι 30 κιλά το μήνα.

Πρόκειται για το «γλωσσικό επίθεμα» και είναι λίγο πολύ αυτό που λέει και ο τίτλος: Σου ράβουν σχεδόν τη γλώσσα. Ένα μικρό κομματάκι πλέγματος, σαν ένα πλαστικό δίκτυ, στο μέγεθος γραμματοσήμου, ράβεται πάνω στη γλώσσα με 6 συνήθως ράμματα. Η διαδικασία διαρκεί μόλις 10 λεπτά και δεν είναι καθόλου επίπονη. Ο πόνος έρχεται αργότερα μόλις αποφασίσεις να φας.

Το επίθεμα τοποθετείται για 30 με 60 ημέρες και σ αυτό το διάστημα πρέπει να καταναλώσεις υδαρείς τροφές, δηλαδή αλεσμένες και σε νερουλή μορφή και όχι σκληρή τροφή, αφού σε κάθε μάσημα ή κατάποση, οι πόνοι θα σε αποτρέψουν.

Η μέθοδος θεωρείται φτηνή, κοστίζει από 200 ως 1000 ευρώ είναι σχετικά ακίνδυνη, αλλά μοιάζει με βασανιστήριο.
Φυσικά οι επεμβάσεις αρχίζουν και γίνονται μόδα στο Beverly Hills και συνοδεύονται από ένα καθημερινό πλάνο διατροφής με αλεσμένες τροφές ή ενεργειακά ροφήματα των 800 θερμίδων ώστε και να αδυνατίζει κάποιος και να παραμένει υγιής και ακμαίος.
Τα ξένα μέσα στέκονται αμήχανα μπροστά σε αυτή τη νέα μέθοδο που θυμίζει κινέζικα βασανιστήρια, ενώ οι υποστηρικτές της παραδέχονται ότι είναι ευτυχισμένοι με το νέο τους σώμα παρά τον πόνο που αναγκάστηκαν να βιώσουν.

Κάποιοι ειδικοί ισχυρίζονται ότι το γλωσσικό επίθεμα μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο μεταβολισμό αλλά και στον οργανισμό, ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι δεν είναι πιο επικίνδυνο από ένα απλό σκουλαρίκι γλώσσας.
Η αρχή της μεθόδου βασίζεται στον πόνο, ο οποίος λειτουργεί σαν αποτρεπτικό παράδειγμα, για να υπενθυμίζει στον ασθενή τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνει για να καταφέρει να χάσει βάρος. Ο πόνος είναι ισχυρότερο συναίσθημα από την απόλαυση του φαγητού.