Επιδημία εγκυμοσύνης! Μετά τη Scarlett και την Mila, έγκυος και η Kristen Stewart;

Γωγώ Φούντα
Επιδημία εγκυμοσύνης! Μετά τη Scarlett και την Mila, έγκυος και η Kristen Stewart;

Tι συμβαίνει με τη διάσημη ηθοποιό;

Πραγματικά δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί στο Hollywood τελευταία, και η μία μετά την άλλη, οι νεαρές stars ανακοινώνουν τις εγκυμοσύνες τους! Μετά την Scarlett Johansson λοιπόν και την Mila Kunis, οι οποίες σε λίγους μήνες θα γίνουν μητέρες για πρώτη φορά, υπάρχει και μία ακόμη, η οποία κυκλοφορεί με αρκετά παραπάνω κιλά τον τελευταίο καιρό!

Αναφερόμαστε στην Kristen Stewart και κάποιες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας λίγες μέρες πριν. Η Kristen λοιπόν, η οποία ήταν πάντα αρκετά αδύνατη, φαίνεται να έχει παχύνει, όχι φυσικά σε υπερβολικό βαθμό, ενώ εκεί που παλαιότερα δεν υπήρχε ίχνος λίπους, έχει κάνει την εμφάνισή της μία μικρή κοιλίτσα!

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, οι φήμες περί εγκυμοσύνης της διάσημης ηθοποιού, από τον Robert Pattinson φυσικά, οργίασαν, μιας και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, αν όντως τα 2 αυτά παιδιά είναι χωρισμένα, μας έχουν μπερδέψει λιγάκι η αλήθεια είναι! Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της star, έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, και υποστήριξε ότι η Stewart πήρε βάρος για τις ανάγκες του νέου της ρόλου!

Η νεαρή ηθοποιός, υποδύεται την έφηβη κόρη της Julianne Moore και του Alec Baldwin και με πρωτοβουλία δική της πρόσθεσε περισσότερα λιπαρά στη διατροφή της προκειμένου η εμφάνισή της να θυμίζει περισσότερο κορίτσι στην εφηβεία! Η αλήθεια είναι, ότι αν όντως είναι έγκυος, είναι λογικό να μην το παραδέχεται μιας και είναι νωρίς ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα φανεί! Πάντως μας αρέσει περισσότερο με τα λίγα παραπάνω κιλάκια!

Διαβάστε ακόμη:

Ποια Kim Kardashian: Μια άλλη star έχει μεγαλύτερα... προσόντα και τα δείχνει!

Ποια 56χρονη star εμφανίστηκε χωρίς σουτιέν και μας... πέταξε τα μάτια έξω;