Πάει και το στιλ! Η star κρύβει το outfit με την τσάντα της αλλά τέτοιο ρούχο δεν κρύβεται

Πάει και το στιλ! Η star κρύβει το outfit με την τσάντα της αλλά τέτοιο ρούχο δεν κρύβεται

Τί άλλο θα δούμε;

Κάπου στα τέλη των 90's μπήκε στη ζωή μας, κατέκλυσε την οθόνη του Mtv με το Baby One More Time και μονωπολούσε -θα τολμούσαμε να πούμε- το εφηβικό μας cd player. Η 32χρονη πλέον Britney Spears, που καθόλη τη διάρκεια της πολύπαθης καριέρας της μας έχει αφήσει αρκετές φορές με το στόμα ανοιχτό εξαιτίας των στιλιστικών της επιλογών, συνεχίζει και το κάνει με την ίδια επιτυχία!

Η Spears επέστρεψε στο Los Angeles από τη Νέα Ορλεάνη μετά τον γάμο της αδελφής της, Lynne το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και οι paparazzi την απαθανάτισαν κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο LAX.

Η star και μαμά του 10χρονου Sean Preston και του 7χρονου Jayden μόλις είδε τους φωτογράφους προσπάθησε να καλύψει το outfit της με μια μικρή μπλε βαλίτσα. Και πολύ λογικό αφού είχε συνδυάσει τα... ασυνδύαστα.

Πολύχρωμο φόρεμα, ροζ βαμβακερό μπουφανάκι, αθλητικά καφέ παπούτσια και αποκορύφωμα η άσπρη κάλτσα που προεξείχε από τα μποτάκια!

Όσο για τα μαλλιά προτίμησε τον κλασικό, ατημέλητο κότσο, που η ίδια φτιάχνει, ενώ το make up της ήταν μια παραλλαγή του smokey eyes. Απλά δεν είχε ξεβαφτεί από το προηγούμενο βράδυ και είχε μουτζουρωθεί.

Γιατί Britney, τόσο ατημέλητη; Ρητορικά ρωτάμε!

Διαβάστε ακόμη:

Beckham Who; Ποιος είναι ο πιο στιλάτος άντρας στον πλανήτη αυτή τη στιγμή;