Τι ακριβώς ήταν αυτό που φόρεσε η Kim Kardashian στο Late Night Show; Και γιατί;

Τι ακριβώς ήταν αυτό που φόρεσε η Kim Kardashian στο Late Night Show; Και γιατί;

Και μήπως πείραξε κάτι στο πρόσωπό της για να εμφανιστεί στο show;

Η Kim Kardashian, η παλιά, ξέρετε, αυτή που δεν μπορεί να φορέσει ένα νορμάλ σύνολο χωρίς να μοιάζει με ταπετσαρία ή καναπε; Αυτή. Επέστρεψε. Έφερε όμως μαζί της και μία άλλη. Καινούρια. Μια Kim τρομακτική που δεν είναι σε θέση να αλλάξει έκφραση ούτε όταν την εκνευρίζουν οι paparazzi.

Μα πού είναι ο Kanye όταν τον χρειαζόμαστε; Να δείτε που σήμερα θα παραιτηθεί η Anna Wintour και θα απολογηθεί δημόσια η Annie Leibowitz! Η 33χρονη reality star, μάλλον αποφάσισε να βγάλει τον πραγματικό εαυτό της τώρα που έγινε επιτέλους εξώφυλλο στη Vogue. Για να εμφανιστεί στο late night show του Seth Meyer στο NBC, είπε να φορέσει ένα ανθρακοχακί (δεν είναι δόκιμος όρος, το ξέρουμε ας όψεται η ανάγκη περιγραφής) μακρεμέ φόρεμα που άφηνε να διαφαίνεται η φρεσκοαδυνατισμένη - ή και όχι- σιλουέτα της και τα μαύρα εσώρουχα της, σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι χρυσά δετά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το φόρεμα δεν έστρωνε καλά πάνω στο σώμα της, με αποτέλεσμα να δείχνει πιο παχιά και πάλι.

Καθόλου καλή εμφάνιση στιλιστικά, αλλά το πραγματικά ανησυχητικό δεν είναι η λάθος επιλογή ή συνδυασμός του outfit, αλλά το πρόσωπό της που δείχνει να έχει τραβηχτεί όσο δεν πάει. Ζυγωματικά και χείλη δείχνουν πρησμένα και η έκφραση παρέμεινε παγωμένη ακόμη και όταν άρχισε να φωνάζει στους paparazzi. Στην προκειμένη δεν πέτυχε, έτυχε!

Διαβάστε ακόμη:

Τελικά συνέβη: Kim Kardashian και Kanye West στο εξώφυλλο της Vogue (video)

Επιτέλους τα κατάφερε! Η Kim αδυνάτισε και σας έχουμε τις αποδείξεις