Ο Zac Efron έφαγε άγριο ξύλο: Έμπλεξε σε καυγά στην πιο κακόφημη περιοχή του L.A

Ο Zac Efron έφαγε άγριο ξύλο: Έμπλεξε σε καυγά στην πιο κακόφημη περιοχή του L.A

Πάλι μπελάδες για τον Zac

 

Αυτό το παιδί φαίνεται ότι τραβάει τα προβλήματα και τους μπελάδες σαν μαγνήτης ή είναι πολύ άτυχος και όταν προσπαθεί να κάνει κάτι κρυφά δεν τα καταφέρνει και βγαίνει στη δημοσιότητα.
Ο Zac Efron αυτή τη φορά έπλεξε σε καυγά στην πιο κακόφημη περιοχή του Los Angeles, στην περιοχή Skid Row.

Το πώς βρέθηκε εκεί και τι ζητούσε σε μια τόσο υποβαθμισμένη περιοχή όπου είναι τόπος ανταλλαγής ναρκωτικών και κάθε παράνομης συναλλαγής δεν διευκρίνισε. Εκείνο που ξέρουμε μέχρι τώρα είναι ότι ο 26άχρονος ηθοποιός βρέθηκε στην περιοχή με τον σωματοφύλακά του ενώ έμειναν από βενζίνη. Ενώ περίμεναν για ρυμούλκηση πέταξαν ένα μπουκάλι από το αυτοκίνητο δίπλα από μια παρέα και έτσι ξεκίνησε ένας καυγάς σώμα με σώμα στον οποίο τραυματίστηκε ο σωματοφύλακας, ενώ ο Zac έφαγε μια γροθιά στο πρόσωπο την οποία αργότερα σχολίασε σαν τον χειρότερο πράγμα που χτύπησε ποτέ το πρόσωπο του.

Η αστυνομία που έφτασε λίγο μετά δεν έκανε καμία σύλληψη γιατί θεώρησε ότι ήταν ένας καυγάς ανάμεσα σε δύο παρέες αλλά όλο το περιστατικό μας βάζει σε υποψίες κάτα πόσο καθάρισε από τα ναρκωτικά και την πρόσφατη περιπέτεια του με την κοκαΐνη;

DPG Network