Η Αnne Hathaway πιστεύει ότι βρήκε το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου! Να την πιστέψουμε;

Γωγώ Φούντα
Η Αnne Hathaway πιστεύει ότι βρήκε το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου! Να την πιστέψουμε;

H star θέλει να τα έχει όλα υπό έλεγχο και μάλλον το ίδιο ισχύει και για τον αντρούλη της!

Εντάξει η Anne Hathaway δεν είναι και η πιο συμπαθητική φιγούρα του Hollywood, συγκεκριμένα είναι στην κορυφή της λίστας των πιο αντιπαθητικών star και μάλιστα χωρίς να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο για να το πετύχει! Θέλουμε να πούμε, δεν έχει εμπλακεί σε σκάνδαλα, δεν κάνει καταχρήσεις και δεν είναι αγενής! Αλλά παρόλα αυτά, η εκνευριστική τελειότητά της και η εντύπωση που δίνει ότι θέλει να τα έχει όλα υπό έλεγχο, έχουν καταφέρει να της εξασφαλίσουν το... μίσος και την αντιπάθεια!

Τώρα λοιπόν η Anne, δίνει και συμβουλές περί ευτυχισμένου γάμου, ή έστω αποκαλύπτει πώς διατηρεί το δικό της ζωντανό και... φλογερό! Είπε λοιπόν: «Μια φορά στο τόσο, κλείνουμε τα κινητά μας για μία ολόκληρη μέρα! Ζούμε στον κόσμο της τεχνολογίας και είμαστε και οι 2 επαγγελματίες, οπότε είναι πολύ σκληρό να χάνουμε την επικοινωνία μας με τον έξω κόσμο, αλλά αυτό βοηθά στην μεταξύ μας επικοινωνία μιας και αφιερωνόμαστε ο ένας στον άλλο! Επίσης, έχουμε θέσει ακόμα έναν κανόνα: Κάθε φορά που πρέπει να ταξιδέψουμε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να μην μείνουμε ποτέ πάνω από 2 εβδομάδες χώρια», εξομολογείται η Anne.

Η αλήθεια είναι ότι αυτά που λέει δεν είναι εντελώς λάθος μιας και όντως προκειμένου να λειτουργήσει ένας γάμος αρμονικά χρειάζεται προσπάθεια και χρόνο! Ωστόσο, όλο αυτό το πρόγραμμα, και όλο αυτό το καταναγκαστικό με τους χρόνους και τους... χώρους λίγο μας άγχωσε! Αναρωτιόμαστε αν όλα αυτά είναι αποφάσεις και των 2 ή έδρασε μόνη της η Hathaway! Και κάτι μας λέει ότι στην προκειμένη ισχύει το δεύτερο!

Διαβάστε ακόμη:

H star αδυνάτισε και μας δείχνει τα... καλοσχηματισμένα της οπίσθια. Την αναγνωρίζετε;

Ποια Gwyneth; Ο Chris Martin την αντικατέστησε με την... Alexa Chung!