Γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θέλει να είναι στην ίδια εκπομπή με τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θέλει να είναι στην ίδια εκπομπή με τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Η παρουσιάστρια έθεσε βέτο. «Ή αυτός ή εγώ»

Έχει μείνει ελάχιστος χρόνος από την πρεμιέρα του show «Just the two of us» και όπως ήταν αναμενόμενο αρχίζουν και ακούγονται παρασκηνιακές ιστορίες για την εκπομπή, από τις οποίες κάποιες είναι πραγματικές και κάποιες κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας.

Και ενώ η λίστα με τους υποψήφιους παίχτες –επαγγελματίες τραγουδιστές και μη- έκλεισε πολύ νωρίς, δεν συνέβη το ίδιο και με την κριτική επιτροπή. Πολλά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι, κάποια απορρίφτηκαν αμέσως και κάποια πέρασαν στο επόμενο γύρο διαπραγματεύσεων, αλλά υπάρχει και ένα που δεν άρεσε καθόλου στην παρουσιάστρια, η οποία έθεσε βέτο.

Αν και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν ανήκει στις παρουσιάστριες που έχουν απαιτήσεις και θέτουν διλλήματα ή αυτός ή εγώ, παρ όλα αυτά υπάρχει ένα όνομα που δεν θέλει να είναι μαζί της στην εκπομπή και αυτό είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος. Για ποιο λόγο η Ζέτα αρνείται πεισματικά να δώσει την συγκατάθεσή της στην παραγωγή δεν το γνωρίζουμε ακόμη, ξέρουμε όμως ότι προς το παρόν η απόφασή της είναι αμετάκλητη