H Lisa Marie Presley αδυνατίζει για να μην πεθάνει νέα! Δείτε τη νέα εμφάνιση (φωτό)

H Lisa Marie Presley αδυνατίζει για να μην πεθάνει νέα! Δείτε τη νέα εμφάνιση (φωτό)

Παραδειγματίζεται από τα προβλήματα υγείας του πατέρα της

Ο πατέρας της, Elvis Presley πέθανε στα 42 του, υπέρβαρος και εξαρτημένος από αλκοόλ, ναρκωτικά και φάρμακα. Η Lisa Marie Presley έχει παραδεχτεί και στο παρελθόν πως φοβόταν να μην πεθάνει νέα, όπως ο πατέρας της. Η σκέψη αυτή την έκανε να χάσει βάρος και τώρα στα 46 της βρίσκεται σε καλύτερη φυσική κατάσταση από ποτέ ζυγίζοντας το ίδιο όπως και στην εφηβεία της.

Η ίδια είπε: 'Γνωρίζοντας το ιστορικό της οικογένειάς μου – η πλευρά του πατέρα μου δεν είναι υγιής και όλοι πέθαναν νέοι, ενώ η μητέρα μου είναι super fit και η οικογένεια έχει μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής – δεν ήξερα προς τα πού γέρνει η δική μου ζυγαριά. Οπότε είπα "Okay. Θα κάνω αυτό που πρέπει και θα γίνω όσο πιο υγιής. Είμαι στα ίδια κιλά που ήμουν ως έφηβη. Λατρεύω την εφαρμογή των ρούχων πάνω μου".

Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Της Riley, 24,του Benjamin, 21, από τον πρώτο γάμο της με τον Danny Keough και των 5χρονων διδύμων Harper και Finley με τον δεύτερο σύζυγό της Michael Lockwood. Τότε πήρε πολλά κιλά που τη βασάνιζαν τα τελευταία χρόνια.

Λέει πως έχασε το βάρος τρώγοντας οργανικά, περπατώντας μισή ώρα μέρα παρά μέρα και σηκώνοντας βάρη!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την Kim Kardashian με μαγιό και XΩΡΙΣ photoshop