Madonna: Δείτε τον γιατρό που της έκανε όλες τις πλαστικές επεμβάσεις!

Madonna: Δείτε τον γιατρό που της έκανε όλες τις πλαστικές επεμβάσεις!

Διαβάστε τι έκανε κάτω από το νυστέρι του γιατρού

Όσο καλά και αν της φέρθηκε ο χρόνος εκείνη δεν περιορίστηκε μόνο σ΄ αυτό. Η Madonna δυστυχώς υπέκυψε στο χειρουργικό νυστέρι και τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο καλά.

Οι New York Times δημοσίευσαν το προφίλ του γιατρού της Madonna, του πλαστικού και δερματολόγου, που σήμα κατατεθέν της δουλειάς του είναι το Y-Lift μια πρακτική που βασίζεται σε ενέσεις κάτω από τα ζυγωματικά και γέμισμα με υλικό για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ενός τεντωμένου πρόσωπου. Αυτή η συγκεκριμένη τεχνική δεν κατέστρεψε μόνο το πρόσωπο της Madonna, αλλά ευθύνεται και για τη ζημία στα πρόσωπα των Barbara Walters , Calvin Klein και αρκετών άλλων.

«Ο Dr. Brandt» γράφει η εφημερίδα «έχει πειραματιστεί για δεκαετίες με ενέσιμα προϊόντα και με υλικά όπως Restylane, Perlane , Juvederm , Voluma. Ό, τι υπάρχει εκεί έξω και έχει πάρει έγκριση το έχει χρησιμοποιήσει. Το αποτέλεσμα της δουλειάς του είναι μια γαλήνια και ατσαλάκωτη μάσκα προσώπου, ακίνητα φρύδια, τετράγωνο σαγόνι, γεμάτα χείλη, απαλό και τρομακτικά χλωμό πρόσωπο».

Σας θυμίζει κάτι αυτή η περιγραφή;