E αυτό δεν το πιστεύουμε! Ποια αμερικανίδα star δεν ξέρει την... Kim Kardashian;

Γωγώ Φούντα
E αυτό δεν το πιστεύουμε! Ποια αμερικανίδα star δεν ξέρει την... Kim Kardashian;

'Η μας δουλεύει ή ζει σε άλλο πλανήτη!

Πιστεύατε ότι η Kim Kardashian είναι το διασημότερο άτομο του πλανήτη και πως δεν υπάρχει κανένας εκτός βέβαια από τις... γιαγιάδες μας, και αυτό το λέμε με επιφύλαξη, που να μην την ξέρουν; Κι όμως κυρίες και κύριοι, πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι μία διάσημη αμερικανίδα, δεν έχει ιδέα ποια είναι η reality star, καθώς αγνοεί πλήρως την ύπαρξή της.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Nick Cannon, η σύζυγός του Mariah Carey δε γνωρίζει ποια είναι η Kim και τι κάνει στη ζωούλα της μιας και μάλλον ζει... εκτός πραγματικότητας! Αφορμή για τη δήλωση αυτή του Cannon, στάθηκε η περιβόητη λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα, με 5 διάσημες γυναίκες με τις οποίες έχει κάνει sex! Στη λίστα λοιπόν, εκτός από την Mariah Carey, υπήρχε η Nicole Scherzinger αλλά και η... Kim Kardashian!

Ο ίδιος τόνισε ότι η περιπέτειά του με την Kim ήταν πολλά χρόνια πριν, και πως κανείς δεν το θυμόταν επειδή μετά από αυτόν έχουν υπάρξει ένα σωρό άντρες στη ζωή της reality star (ουπς)! Όταν μάλιστα ρωτήθηκε πώς πήρε η Mariah τις... πιπεράτες αποκαλύψεις του, εκείνος έδωσε την εξής απάντηση: «Η Mariah δεν ξέρει καν ποια είναι η Kim Kardashian»!

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, ο Cannon πρέπει να έφαγε... πολλή παντόφλα!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε το νέο look στα μαλλιά της Kristen Stewart

H Kim Kardashian και το μικροσκοπικό μπικίνι που... ξεχειλίζει (φωτο)