Βeyonce ούτε ψύλλος στον κόρφο σου! Γιατί την μηνύουν 2 φανατικές της θαυμάστριες;

Γωγώ Φούντα
Βeyonce ούτε ψύλλος στον κόρφο σου! Γιατί την μηνύουν 2 φανατικές της θαυμάστριες;

Και τελικά φταίει ή δε φταίει η star;

Θα μπορούσατε ποτέ να σκεφτείτε έστω και έναν λόγο για τον οποίο θα λυπόσασταν τη Beyonce; Όχι; Μας φαίνεται απολύτως λογικό, διότι η διάσημη τραγουδίστρια όχι μόνο δείχνει να τα έχει όλα, αλλά πραγματικά τα έχει! Οπότε με την παρακάτω ιστορία, εκτός του ότι οι... εχθροί της Queen bee θα γελούν χαιρέκακα, όλοι εμείς οι υπόλοιποι, που δεν τραβάμε και κανά ιδιαίτερο ζόρι με το κορίτσι αυτό, λίγο θα τη... συμπονέσουμε!

Δύο φανατικές θαυμάστριες της star λοιπόν, οι Raquel Castellanos και Gabriella Davidson μηνύουν τη Bey για κάτι για το οποίο η ίδια δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη! Οι 2 κυρίες λοιπόν, οι οποίες είχαν αγοράσει εισιτήρια για τη συναυλία της αγαπημένης τους τραγουδίστριας στο Chicago, είχαν στηθεί από πολύ νωρίς έξω από το στάδιο προκειμένου να πιάσουν μπροστινή θέση, μόλις οι πόρτες θα άνοιγαν!

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θα ήθελαν, καθώς... ποδοπατήθηκαν από το πλήθος με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο και τελικά να χάσουν τη συναυλία! Όπως αντιλαμβάνεστε, επειδή οι 2 άτυχες θαυμάστριες κάπου ήθελαν να ξεσπάσουν, αποφάσισαν να... μηνύσουν το ίνδαλμά τους!

Χάσει ή κερδίσει την υπόθεση η Beyonce, δε νομίζουμε ότι θα... σκοτιστεί και ιδιαίτερα, οπότε ευχόμαστε στις κυρίες να βρουν το δίκιο τους!

Διαβάστε ακόμη:

Η Νicole Kidman δεν είναι έτσι πια!

Sarah Jessica Parker: Το παραλήρημα της superstar στο Twitter