Πόσα ξόδεψαν ο Kanye και η Kim για τους καλεσμένους του γάμου τους; Θα μείνετε!

Πόσα ξόδεψαν ο Kanye και η Kim για τους καλεσμένους του γάμου τους; Θα μείνετε!

Όταν λέμε καλεσμένους, εννοούμε τον καθένα ξεχωριστά.

Νομίζατε πως η πρόταση του Kanye West στην Kim Kardashian ήταν υπερβολική; Πως κόστισε μια αδικαιολόγητη περιουσία; Που να ακούσετε πόσο θα κοστίσει ο γάμος της χρονιάς στο Παρίσι. Η μεγάλη μέρα της ζωής τους, θα είναι μεγαλοπρεπής και κανείς από τους δύο δεν κάνει εκπτώσεις στο τι θα διαθέσει προκειμένου όλοι να μιλάνε γι αυτό και να είναι το αποτέλεσμα ονειρεμένο, όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για όποιον παραστεί. Χάλασαν ούτε λίγο ούτε πολύ - κρατηθείτε- $125,000 σε κάθε καλεσμένο ξεχωριστά!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Grazia UK το ζευγάρι θα παντρευτεί στο Trianon Palace Hotel ενώπιον 200 καλεσμένων οι οποίοι πήραν όλοι πρόκληση κατ' ιδίαν. Πρόσκληση που κόστιζε $1,000 η μία και παραδόθηκε σε επίχρυσο κουτί με επένδυση από μετάξι, ενώ περιείχε και mini photo album με σημεία ορόσημα στην εξέλιξη της σχέσης του ζευγαριού.

Κάθε καλεσμένος θα λάβει μπουκάλι με σαμπάνια Bollinger αξίας $500, προϊόντα ομορφιάς κόστους $200 της Creme de la Mer, χειροποίητα σουβενίρ με τα αρχικά των Kim και Kanye στολισμένα με Swarovski, μπουκάλια με αρώματα και $250 vouchers για spa σε ξενοδοχείο!

Διαβάστε ακόμη:

H Kris Jenner και ο Bruce χέρι-χερι. Τα ξαναβρήκαν; (photo)

H εκδίκηση του ελέφαντα! Να τι έπαθε η Kim Kardashian όταν πήγε να βγάλει ακόμη ένα selfie