Αηδία κατάντησε πια! Η star ποζάρει, πάλι, χωρίς ρούχα και προκαλεί την έκρηξη του κοινού

Γωγώ Φούντα
Αηδία κατάντησε πια! Η star ποζάρει, πάλι, χωρίς ρούχα και προκαλεί την έκρηξη του κοινού

Η ώρα της... ντομάτας πλησιάζει!

Εντάξει δεν μπορούμε να πούμε, αδυνάτισε και μάλιστα πολύ, και καλά κάνει και το χαίρεται! Αλλά αυτό το διαρκές ξεγύμνωμα και μάλιστα δημόσια, έχει καταντήσει λίγο αηδία, για να το πούμε και διακριτικά!

Αναφερόμαστε στη Lily Allen και τη νέα της φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, σε μία προσπάθεια να μας δείξει για ακόμη μία φορά το πόσο πολύ έχει αδυνατίσει! Bέβαια, για κακή μας τύχη, η πόζα ήταν το αποκορύφωμα της κακογουστιάς, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια, φορώντας ένα εσώρουχο στο χρώμα του δέρματος, κάλυπτε τα επίμαχα με ένα... laptop και τις ανατριχιαστικά μακριές τρέσες της!

Τα σχόλια φυσικά δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους, με έναν έξαλλο χρήστη του Instagram, να γράφει: «Αν η Lily Allen έχει σκοπό να ποστάρει τέτοιες φωτογραφίες τότε καλύτερα να αφήσει το Instagram που το παρακολουθούν και παιδιά και να επιστρέψει στο facebook. Αυτό που κάνει είναι άσεμνο», ήταν μία από τις πολλές αρνητικές αντιδράσεις!

Βέβαια να ενημερώσουμε, ότι τα παιδιά πλέον χειρίζονται πολύ καλύτερα τα social media από εμάς, δυστυχώς, και πως μάλλον η Lily δεν πρόκειται να σταματήσει τις... κουλές φωτογραφίες, διότι όπως φαίνεται είναι μεθυσμένη από ευτυχία, λόγω των χαμένων κιλών! Εντάξει βρε κορίτσι μου, κι άλλες αδυνάτισαν αλλά δεν έκαναν κι έτσι!

Διαβάστε ακόμη:

Φωτιά πήραν τα βαφεία στο Hollywood. Και η Maggie Gyllenhaal άλλαξε look!

Tι απαιτεί από τους διάσημους φίλους του ο Kanye για χάρη της Kim και γιατί τρώει πόρτα;