Peaches Geldof: Τι είπε η αστυνομία για τo θάνατό της;Οι αντιδράσεις των stars στo twitter

Peaches Geldof: Τι είπε η αστυνομία για τo θάνατό της;Οι αντιδράσεις των stars στo twitter

Plus: Τι δήλωσαν ο πατέρας και ο σύζυγός της

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 25χρονης τηλεοπτικής παρουσιάστριας και μοντέλου Peaches Geldof, κόρης του μουσικού Bob Geldof και της Paula Yates. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο σπίτι της στο Κεντ της Αγγλίας. Οι αρχές ακόμη δεν έχουν προβεί σε επίσημες δηλώσεις, μιας και ακόμη ερευνούν τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της.

Η Peaches ήταν παντρεμένη με τον Thomas Cohen και ήταν μητέρα δύο αγοριών. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η ξανθιά star λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή, είχε ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με τη μητέρα της, την οποία και έχασε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών όταν ήταν μόλις 11 ετών. Όπως λέγεται ποτέ δεν ξεπέρασε το θάνατό της.

Ποιες είναι όμως οι πρώτες αντιδράσεις της αστυνομίας;

Όπως τονίζουν ο θάνατός της είναι πολύ ξαφνικός και ανεξήγητος. Μέσα στο σπίτι δε βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, ούτε κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας. Επιπροσθέτως στο σώμα της δεν εντόπισαν σημάδια τραυματισμού. Η έρευνα φυσικά συνεχίζεται. Αναμένουμε το πόρισμα του ιατροδικαστή για να διευκρινιστούν τα σαφή αίτια του θανάτου της!

Ο πατέρας της Bob είναι συντετριμμένος από το χαμό της κόρης του. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Peaches πέθανε. Ο πόνος μας δεν περιγράφεται. Ήταν η πιο άγρια, αστεία, έξυπνη και τρελή απ' όλους μας. Το ότι γράφω “ήταν” με τσακίζει. Τι όμορφο παιδί. Πώς είναι δυνατόν να μην την ξαναδούμε; Πώς να το αντέξουμε; Την αγαπούσαμε και θα τη λατρεύουμε για πάντα. Πόσο λυπηρή αυτή η πρόταση. Ο Τοm (o άντρας της) και οι δυο γιοι της Astala και Phaedra θα ανήκουν πάντα στην οικογένειά μας, που υπέφερε πολλά αλλά ποτέ δε διαλύθηκε. Bob, Jeanne, Fifi, Pixie and Tiger Geldof.»

Ο σύζυγός της Thomas Cohen είπε με τη σειρά του: «Η πολυαγαπημένη μου σύζυγος Peaches λατρεύτηκε από εμένα και τους δύο γιους της Astala και Phaedra όσο τίποτα. Θα τα μεγαλώσω μαθαίνοντάς τα να έχουν τη μαμά τους στη καρδιά τους κάθε μέρα. Εμείς θα την αγαπάμε για πάντα. Thomas, Astala και Phaedra Geldof-Cohen.»

Στην παραπάνω gallery μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις των celebrities. Τι πόσταραν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς τους στα social media οι διάσημοι φίλοι της Peaches;

Rest in Peace, Peaches Geldof _

Διαβάστε ακόμα

Πέθανε η Peaches Geldof σε ηλικία 25 ετών!