Θα μας τρελάνει; Αυτό το κορμί ανήκει σε star που γέννησε... 2 μόλις εβδομάδες πριν!

Γωγώ Φούντα
Θα μας τρελάνει; Αυτό το κορμί ανήκει σε star που γέννησε... 2 μόλις εβδομάδες πριν!

Τελικά μήπως οι διάσημες, έχουν μαγικές ιδιότητες;

Eντάξει πλέον έχει καταντήσει λίγο γραφικό να σας δείχνουμε διάσημες... λεχώνες οι οποίες αμέσως μόλις γεννήσουν, βγαίνουν με καυτά σορτσάκια και κοντά μπλουζάκια και είναι σαν να έχουν απλά πάθει έναν ελαφρύ τυμπανισμό, αλλά τι να κάνουμε που το θέαμα είναι εντυπωσιακό!

Κάπως έτσι λοιπόν εντυπωσιαστήκαμε, και πιο συγκεκριμένα... μείναμε με το στόμα ανοιχτό, όταν είδαμε τις φωτογραφίες της Elsa Pataky να παίζει στην παραλία με τη κορούλα της India Rose! Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό, ότι η Elsa είναι η σύζυγος του Chris Hemsworth, η οποία τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσε με την μεγαλύτερη και πιο στρογγυλή κοιλιά του κόσμου μιας και κυοφορούσε δίδυμα! Να υπενθυμίσουμε επίσης, ότι η γυναίκα αυτή γέννησε πριν... 2 μόλις εβδομάδες!

Η 37χρονη Elsa λοιπόν, η οποία έτσι κι αλλιώς φημίζεται για την μικροσκοπική της σιλουέτα, φόρεσε ένα κοντό σορτς και ένα απλό μπλουζάκι, και πραγματικά το μόνο... περιττό που μπορέσαμε να διακρίνουμε, λέμε τώρα, ήταν η κάπως φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Και επαναλαμβάνουμε: Δεν λέμε ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν σαν υστερικές αμέσως αφού γεννήσουν, αλλά δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε όταν βλέπουμε περιπτώσεις σαν αυτές της Elsa!

Διαβάστε ακόμη:

Peaches Geldof: Τι είπε η αστυνομία για τo θάνατό της;Οι αντιδράσεις των stars στo twitter

H Lana Del Rey πάχυνε και το απολαμβάνει! (Δείτε τις φωτό στη θάλασσα)