Ποια παλαίμαχη star αποχώρησε κλαίγοντας από club επειδή έπρεπε... να περιμένει στην ουρά;

Γωγώ Φούντα
Ποια παλαίμαχη star αποχώρησε κλαίγοντας από club επειδή έπρεπε... να περιμένει στην ουρά;

Μα είναι να μη βάλεις τα κλάματα;

Οι νόμοι της φυσικής κυρίες και κύριοι είναι παγκόσμιοι και καλώς ή κακώς ισχύουν για όλους: Ό, τι ανεβαίνει... μοιραία κατεβαίνει! Αυτό βέβαια, φαίνεται ότι δεν ασπάζεται μία πάλαι ποτέ star της αμερικανικής τηλεόρασης, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει, ότι η λαμπερή showbiz, που υπηρέτησε με... αφοσίωση, τώρα της γυρνά επιδεικτικά την πλάτη!

Αναφερόμαστε στην Jennie Garth, ναι φυσικά την Kelly από το Beverly Hills 90210, η οποία βίωσε την απόρριψη στη χειρότερη μορφή της! Η παλαίμαχη star λοιπόν, είπε να διασκεδάσει, σαν κορίτσι που είναι, σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γκλαμουράτα clubs του Hollywood! Ντύθηκε, στολίστηκε, πήρε και 2 φίλες και κίνησε γεμάτη χαρά και κέφι να πιει να ποτάκια της, περιστοιχισμένη από την αφρόκρεμα του Los Angeles!

Όπως ήταν φυσικό, μία star του βεληνεκούς της δεν θα μπορούσε να περιμένει με τους κοινούς θνητούς στην ουρά και είπε να προσπεράσει και να πάει κατευθείαν στον... πορτιέρη! Επειδή όμως το συγκεκριμένο μαγαζί, είναι γνωστό μεταξύ άλλων και για το αυστηρό face control, ο φουσκωτός κύριος της ζήτησε να γυρίσει στη θέση της και να περιμένει τη σειρά της!

Αυτό ήταν και το σημείο που η Jennie εξερράγη, και άρχισε να φωνάζει: «Είμαι 40 ετών, έχω 3 παιδιά και είμαι πολλά χρόνια στο χώρο»! Λόγια βέβαια, στα οποία ο πορτιέρης δεν έδωσε καμία απολύτως σημασία, με αποτέλεσμα η ηθοποιός, να αποχωρήσει με... δάκρυα στα μάτια!

Όπως γίνεται συνήθως, ο εκπρόσωπος της Garth δήλωσε ότι η πελάτισσά του αποχώρησε επειδή αρνήθηκαν τη είσοδο στις 2 φίλες της αλλά... μασάει η κατσίκα ταραμά; Μάλλον η κάποτε μεγάλη star των ΗΠΑ έμαθε από την καλή ότι ο κόσμος του Hollywood είναι πολύ σκληρός! Περαστικά της...

Διαβάστε ακόμη:

Θα γίνει και πάλι μπαμπάς ο Johnny Depp; «Είναι έγκυος η Amber» λέει ο πρώην

Ποια διάσημη έπεσε 4 (!) νούμερα παντελόνι για να δώσει το καλό παράδειγμα στα παιδιά της;