Βeyonce βρες τρύπα να κρυφτείς! Η star εξόργισε τους φαν της και σας αποκαλύπτουμε γιατί

Γωγώ Φούντα
Βeyonce βρες τρύπα να κρυφτείς! Η star εξόργισε τους φαν της και σας αποκαλύπτουμε γιατί

Όπως λέει κι ο λαός: Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!

Ποιος είπε ότι αν είσαι η νούμερο 1 star του πλανήτη βρίσκεσαι στο απυρόβλητο και μπορείς να κάνεις ότι θες; Kαι τελοσπάντων αν εσείς το έχετε ακούσει ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε ότι κάνετε τεράστιο λάθος, διότι μπορείς να παίξεις με πολλά πράγματα αλλά όχι με τη νοημοσύνη των απλών φαν εκεί έξω!

Κάπως έτσι την πάτησε και η Beyonce, η οποία ως star έναν ναρκισσισμό παραπάνω τον διαθέτει, και άκουσε τα σχολιανά της ακόμα και από ανθρώπους που τη λατρεύουν μιας και... υπέπεσε στο αμάρτημα του photoshop! Kαι όταν λέμε photoshop δεν εννοούμε σε κάποια επαγγελματική φωτογράφιση, αλλά σε μία φωτογραφία που ανέβασε από τις διακοπές της στη Δομινικανή Δημοκρατία!

Η Beyonce λοιπόν, παίζει γκολφ φορώντας ένα υπέροχο μαγιό και φυσικά η στιγμή απαθανατίζεται! Και ενώ θα περίμενε κανείς τα like να πέσουν βροχή, το... αφύσικο κενό ανάμεσα στα πόδια της διάσημης τραγουδίστριας, δεν ξεσήκωσε αντιδράσεις αλλά κυρίως έδωσε αφορμή για χλευασμό!

article-2602083-1CFFDD6B00000578-77 634x693

«Σοβαρά Beyonce; Όλοι αγαπάμε τις καμπύλες σου. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνεις photoshop στην προκειμένη», έγραψε κάποιος ενώ ένας άλλος ήταν ακόμα πιο καυστικός: «Με τα λεφτά που έχει, θα μπορούσε να πληρώνει για να της κάνουν καλύτερο photoshop»!

Eμ τι νόμιζες Beyonce; Επειδή είσαι σταρούμπα μπορείς να κοροιδεύεις τον κόσμο; Και για να είμαστε ειλικρινείς, το συγκεκριμένο photoshop είναι από τα πιο αποτυχημένα που έχουμε δει!

Διαβάστε ακόμη:

Όλοι μου ζητάνε πάνω από $50.000 δανεικά, επειδή είμαι πλούσια. Ποια star το είπε;

Ποιο διάσημο ζευγάρι έπιασε ο φακός να... χαμουρεύεται στη μέση του δρόμου;