Κate Upton είσαι με τα καλά σου; Το μοντέλο θέλει να κάνει πλαστική αλλά δε φαντάζεστε που

Γωγώ Φούντα
Κate Upton είσαι με τα καλά σου; Το μοντέλο θέλει να κάνει πλαστική αλλά δε φαντάζεστε που

Μία δήλωση που θα... προκαλέσει την αντρική οργή!

Θα περίμενε κανείς ότι μία γυναίκα σαν την Kate Upton το τελευταίο που θα είχε θα ήταν ανασφάλειες, αλλά να που τελικά, ακόμα και η 21χρονη σεξοβόμβα τα έχει τα θεματάκια της!

Το ξανθό μοντέλο λοιπόν, η οποία έγινε φυσικά διάσημη μέσω του Sports Illustrated αλλά και του πολέμου που δέχτηκε από το χώρο της μόδας, καθώς υπήρχαν πολλοί που την αποκάλεσαν... χοντρή, μίλησε για το σημείο πάνω της το οποίο μισεί και μάλιστα σκέφτεται να αλλάξει!

«Δεν έχω πρόβλημα με το σώμα μου και είμαι χαρούμενη για τις καμπύλες μου, αυτό άλλωστε θέλω να περάσω και στα νέα κορίτσια, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι δεν θα ήθελα μικρότερο στήθος! Είναι τόσα πράγματα τα οποία στερούμαι λόγω του... μεγέθους του, που μπορώ να πω ότι το σκέφτομαι κάθε μέρα, μην σας πω και παραπάνω από μία φορά! Ιδανικά θα ήθελα να το μικρύνω αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση», λέει το μοντέλο και... σοκάρει!

Kate μου κορίτσι μου. Αν αγαπάς τους άντρες, καλό θα ήταν να μην κάνεις πράξη την απειλή σου! Δεν θα ήταν ωραίο να τους κάνεις τέτοιο χουνέρι!

Διαβάστε ακόμη:

Βeyonce βρες τρύπα να κρυφτείς! Η star εξόργισε τους φαν της και σας αποκαλύπτουμε γιατί

«Μου αρέσει να είμαι μητριά»: Σε ποιο supermodel ανήκει αυτή η δήλωση;