Θες τα βλέμματα να γυρνούν σε κάθε σου βήμα; Ντύσου όπως η star και... θα τα καταφέρεις!

Γωγώ Φούντα
Θες τα βλέμματα να γυρνούν σε κάθε σου βήμα; Ντύσου όπως η star και... θα τα καταφέρεις!

Μα αλήθεια, τι μπορεί να σκεφτόταν;

Σου αρέσει να τραβάς τα βλέμματα όπου κι αν βρίσκεσαι και να είσαι πάντα το επίκεντρο της προσοχής όπως ακριβώς οι αγαπημένες σου stars; Τότε δεν έχεις παρά να φορέσεις ένα εντελώς διαφανές μπλουζάκι, χωρίς σουτιέν και να περπατήσεις σε ένα αεροδρόμιο, το οποίο στην προκειμένη είναι αυτό του Los Angeles!

Aυτό ακριβώς έκανε και η Mischa Barton, η οποία επιστρέφοντας από μίνι διακοπές στο Miami, κατάφερε να παραμείνει φρέσκια και να μην επηρεαστεί καθόλου από την πτήση, και τελικά φτάνοντας στον προορισμό της να κάνει αμέτρητα αντρικά, αλλά και γυναικεία μάτια, να γυρίσουν με... απορία!

Και πώς άλλωστε να μη γινόταν αυτό αφού η διάσημη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα see-through μπλουζάκι, χωρίς σουτιέν αφήνοντας το στήθος αλλά και την κοιλιά της, όπου δηλαδή τσίτωνε το μπλουζάκι, σε απολύτως κοινή θέα!

Το παράδοξο δε της υπόθεσης, είναι ότι η Mischa, ακόμα και τώρα που έχει κάποια παραπάνω κιλά, εμφανίζεται πάντα υποδειγματικά ντυμένη, χωρίς να κάνει υπερβολές και χωρίς φυσικά τα ρούχα της να έχουν οτιδήποτε πρόστυχο και κακόγουστο! Θα πάρουμε τη συγκεκριμένη εμφάνιση ως βιαστική και... μεμονωμένη, και ελπίζουμε την επόμενη φορά να μη μας απογοητεύσει γιατί κακά τα ψέματα, την αγαπήσαμε στο O.C και δεν θέλουμε να τη βλέπουμε... παραστρατημένη!

Διαβάστε ακόμη:

MTV AWARDS: Θέλει η Mila Kunis να κρυφτεί και η κοιλιά δεν την αφήνει (video)

Κate Upton είσαι με τα καλά σου; Το μοντέλο θέλει να κάνει πλαστική αλλά δε φαντάζεστε που