Η Kim έβγαλε (επιτέλους) τα extensions! Δείτε πόσο πιο όμορφη είναι

Γωγώ Φούντα
Η Kim έβγαλε (επιτέλους) τα extensions! Δείτε πόσο πιο όμορφη είναι

To εννοούμε!

Πολλά μπορούμε να προσάψουμε στην Kim Kardashian μιας και ο κατάλογος είναι όχι μακρύς αλλά μπορούμε να πούμε... ατελείωτος! Αυτό όμως που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει, είναι ότι διαθέτει ένα πολύ όμορφο και αρμονικό πρόσωπο, το οποίο συνηθίζει βέβαια να καταστρέφει με το βαρύ μακιγιάζ!

Εσχάτως λοιπόν, ανακαλύψαμε ότι η Kim είναι πολύ πιο όμορφη, χωρίς όλα αυτά τα ψεύτικα μαλλιά με τα οποία κυκλοφορεί στο κεφάλι της, μιας και στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το ταξίδι της στο Παρίσι, η reality star αποφάσισε να κυκλοφορήσει χωρίς τα πολύτιμα extensions της!

Χεράκι χεράκι με τον καλό της Kanye West, η Kim κυριολεκτικά εντυπωσίασε με τα απολύτως φυσικά κοντά μαλλιά της, λαμβάνοντας πολύ θετικά σχόλια από όσους την είδαν! Κάτι βέβαια που δεν ίσχυσε και για το ιδιαίτερο φόρεμα το οποίο επέλεξε να φορέσει για τη βόλτα της στα μαγαζιά, το οποίο δεν το λες και ό, τι πιο βολικό υπάρχει, μιας και είναι ολοφάνερο, ότι μία δυσκολία στο περπάτημα την είχε!

Παρόλα αυτά, να της πούμε ένα μπράβο για την κίνησή της να γίνει λίγο πιο φυσική, και να της ευχηθούμε την επόμενη φορά να πάει γυμναστήριο χωρίς ψεύτικες βλεφαρίδες!

Διαβάστε ακόμη:

Εδώ υπάρχει έρωτας: Ο Di Caprio με την 21χρονη topless φίλη του στα Bora–Bora (φωτος)

Μωρέ τί φιλιά είναι αυτά του David Beckham στην κόρη του!