O άντρας που επισκέπτεται ψυχίατρο εξαιτίας... της Kim Kardashian!

O άντρας που επισκέπτεται ψυχίατρο εξαιτίας... της Kim Kardashian!

Έχει αναπτύξει φοβία και κάνει ακόμα και εμετό στη θέα της celebrity

Η Kim Kardashian είναι μία από τις πιο δημοφιλείς γυναίκες στον κόσμο, τόσο στο αντρικό κοινό όσο και στο γυναικείο. Υπάρχει όμως ένας άντρας ο οποίος κυριολεκτικά κάνει εμετό στη θέα της.

Δεν μπορεί να ακούει το όνομά της, να βλέπει βίντεο και φωτογραφίες της. Πρόκειται για τον πωλητή Mike Amess, ο οποίος έχει στ' αλήθεια αναπτύξει μια ασυνήθιστη φοβία που ακούει στο όνομα Kardashian. Τον λούζει κρύος ιδρώτας κάθε φορά που ακούει για τη διάσημη οικογένεια και μάλιστα αναγκάζεται να βάλει τους φίλους του να τσεκάρουν τα περιοδικά πριν τα διαβάσει ώστε να σκίσουν τις σελίδες που την απεικονίζουν ή την αφορούν. Ο 24χρονος νεαρός ανέπτυξε αυτή τη φοβία, όταν προσπαθώντας να αρνηθεί ότι είναι gay, ύστερα από προτροπή των φίλων του κάθισε να δει το sex-tape της Kim, κάτι που τον τραυμάτισε ανεπανόρθωτα.

Λέει πως το πληθωρικό της σώμα τον βασανίζει, καθώς και οι εκνευριστικοί ήχοι που παρήγαγε η σταρ κατά το σεξ. Αυτή η ανάμνηση τον στοιχειώνει από τα 17 του και τον έκανε να απωθείται ακόμη περισσότερο από τις γυναίκες. Φυσικά, η φοβία του προς την Kim έχει μεγαλώσει ταυτόχρονα με τη φήμη της, με αποτέλεσμα ο Mike, να μην αντέχει να βλέπει κανέναν από το "Keeping uo with the Kardashians".

Διαβάστε ακόμη:


Η Kim έβγαλε (επιτέλους) τα extensions! Δείτε πόσο πιο όμορφη είναι

H μαμά Kardashian μιλά για την αλλαγή φύλου του Bruce Jenner και ποζάρει για το Playboy!