Δείτε πώς ήταν η Mila Kunis στα 13 της (φωτο)

Δείτε πώς ήταν η Mila Kunis στα 13 της (φωτο)

Τα λόγια είναι περιττά!

Η Mila Kunis είναι χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο hot stars στο Hollywood — για την ακρίβεια είναι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο, γεγονός που επιβεβαιώνουν με ψηφοφορία αρκετά περιοδικά, αντρικά και όχι μόνο! Η Ουκρανή star που μεγάλωσε στην Αμερική έχει εξομολογηθεί πως όταν ήταν μικρή περνούσε πολύ δύσκολα. Δεν ήταν καθόλου δημοφιλής και οι συμμαθητές της την πείραζαν και την κορόϊδευαν συνεχώς.

Λίγο δύσκολο να πιστέψουμε κάτι τέτοιο, η ίδια όμως δήλωσε: "Το πρόσωπό μου ήταν πολύ αστείο όταν ήμουν μικρή. Είχα μεγάλα μάτια, χείλη και αυτά. Με πείραζαν συνεχώς για τα μάτια και συχνά ερχόμουν σπίτι κλαίγοντας".

Πάντως, αν ρίξουμε μια ματιά στη σχολική αυτή φωτογραφία της από όταν ήταν 13 ετών, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πώς μπορεί κάποιος να την ενόχλησε ποτέ για την εμφάνισή της.

spl268235001-1397177700

Κοιτώντας αυτή τη φωτογραφία, αναρωτιόμαστε πόσα κορίτσια γνωρίζουμε στα 13 τους που να είναι τόσο όμορφα. Η Mila Kunis μοιάζει σχεδόν γυναίκα και σίγουρα δεν μπορούμε να εντοπίσουμε κανένα μα κανένα αρνητικό σημείο σε αυτή τη φωτογραφία!

Διαβάστε ακόμη:

Best Couple: Η ξεκαρδιστική φωτογραφία με την Mila Kunis που δημοσίευσε ο Ashton Kutcher

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher έμαθαν το φύλο του παιδιού τους