Εντάξει είναι σίγουρο:H Kim προσπαθεί αλλά η Beyonce δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της

Γωγώ Φούντα
Εντάξει είναι σίγουρο:H Kim προσπαθεί αλλά η Beyonce δε θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν είναι διατεθειμένη να βάλει νερό στο κρασί της

Είναι καμιά φορά, βασικά τις περισσότερες φορές, που κάποια κόντρα ανάμεσα σε celebrities βλέπει το φως της δημοσιότητας και πάνω που θέλουμε να μάθουμε περισσότερα, γιατί όσο να πεις μια περιέργεια την έχουμε, βγαίνουν και διαψεύδουν τα πάντα διότι τίποτα δεν ισχύει! Η συγκεκριμένη βέβαια, εκτός του ότι δεν είναι επαγγελματική κόντρα, είναι ανάμεσα στις 2 μεγαλύτερες stars αυτή τη στιγμή στον πλανήτη!

Ναι καλά καταλάβατε, αναφερόμαστε στις Kim Kardashian και Beyonce, και στη... δαιμονισμένη άρνηση της δεύτερης να έχει οποιαδήποτε σχέση με την πρώτη! Το τελευταίο κρούσμα, ήταν πριν λίγες μέρες, όταν οι 2 διάσημες κυρίες έπεσαν μούρη με μούρη σε δερματολογικό ινστιτούτο!

Πρώτη κατέφθασε η Beyonce, και έπειτα από κάποια λεπτά έκανε την εμφάνισή της και η Kim! Όσοι είπαν ότι είχαν δώσει ραντεβού σαν 2 καλές φίλες, να τα πουν και να καλλωπιστούν, διαψεύστηκαν πανηγυρικά όταν αυτόπτες μάρτυρες, μίλησαν σε δημοσιογράφους μεταφέροντας την αμήχανη συζήτηση ανάμεσά τους.

Είπαν λοιπόν ότι αφού έπεσαν η μία πάνω στην άλλη, η Beyonce παραμέρισε κάπως τον εκνευρισμό της και είπε να την πει την καλησπέρα στη reality star. Την ρώτησε λοιπόν τι κάνει η μικρή Nori, και όσο η Kim μιλούσε για το βλαστάρι της γεμάτη ενθουσιασμό, η Beyonce έκανε υπερ-ποσπάθεια, να δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον! Αφού λοιπόν η Kardashian ολοκλήρωσε, η διάσημη τραγουδίστρια έφυγε για να σωθεί, με πολύ συνοπτικές διαδικασίες!

Τι να κάνουμε τώρα; Δεν τη συμπαθεί και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Αφήστε δε που δεν κάνει και καλό στο image της! Aναρωτιόμαστε όμως τι θα κάνει η Beyonce αν δει το κοινό να της γυρνάει την πλάτη. Αλλά από την άλλη... ας είναι καλά ο Jay Z!

Διαβάστε ακόμη:

Χαμός στο σετ διάσημης σειράς! Ποιες 2 πρωταγωνίστριες είναι στα... μαχαίρια;

Victoria Beckham:Δείτε τις μωρουδιακές φωτογραφίες της που ανέβασε στα social media