Oι νέες φωτογραφίες της Angelina που αποδεικνύουν ότι δεν πάσχει από ανορεξία! (video)

Γωγώ Φούντα
Oι νέες φωτογραφίες της Angelina που αποδεικνύουν ότι δεν πάσχει από ανορεξία! (video)

Η διάσημη ηθοποιός λαμπερή και υγιής μιλά για τη νέα της ταινία

Πολλά ακούγονται σχετικά με τη Angelina Jolie και τις διατροφικές διαταραχές τις οποίες ίσως και να αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, κυρίως μετά το θάνατο της μητέρας της από καρκίνο, ενώ δεν είναι και λίγες οι φωτογραφίες οι οποίες τη δείχνουν κυριολεκτικά αποστεωμένη!

Κι όμως, η διάσημη ηθοποιός, αφού βαρέθηκε όλη αυτή την παραφιλογία γύρω από τα κιλά της, αποδεικνύει περίτρανα, με τις τελευταίες της εμφανίσεις, ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και ότι απλά έτσι είναι το... σουλούπι της!

Η αρχή έγινε στα BAFTA Awards όπου εμφανίστηκε με ένα υπέροχο κοστούμι και φυσικά στην απονομή των βραβείων Oscar όπου κυριολεκτικά έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό φόρεμά της. Κάποιοι ίσως να πουν ότι είναι λογικό να ήταν εντυπωσιακή τις μεγάλες αυτές βραδιές και πως οι στυλίστες της θα είχαν βάλει όλη τους την μαεστρία προκειμένου να καμουφλάρουν την αποστεωμένη της σιλουέτα! Κι όμως, οι νέες φωτογραφίες της Angie, η οποία μιλά για την πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή Maleficent, δείχνουν αυτό ακριβώς που σας είπαμε και προηγουμένως.

Μία Angelina όμορφη, υγιής και πιο λαμπερή από ποτέ. Δείτε τις φωτογραφίες και το video...

Διαβάστε ακόμη:

Best Couple: Η ξεκαρδιστική φωτογραφία με την Mila Kunis που δημοσίευσε ο Ashton Kutcher

«Εκνευρίζομαι που όλοι μιλούν για το στήθος μου.Έχω επίσης τέλεια οπίσθια!»: Ποια το είπε;

Oι Bradgelina σε αναμμένα κάρβουνα! Νέα δημοσίευματα «καίνε» τη διάσημη οικογένεια