Cara Delevingne: H... υπερπροσπάθειά της να αποδείξει ότι είναι σέξι! Σας έπεισε;

Γωγώ Φούντα
Cara Delevingne: H... υπερπροσπάθειά της να αποδείξει ότι είναι σέξι! Σας έπεισε;

Γιατί κατά βάθος δεν είναι fashion icon αλλά γυναίκα!

Αναμφισβήτητα είναι πετυχημένη, περιζήτητη και ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons της εποχής! Είναι επίσης το κεντρικό πρόσωπο του οίκου Burberry, που όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα της μόδας και όχι μόνο!

Είναι όμως σέξι η Cara Delevingne; Ή τελοσπάντων θα μπορούσε ποτέ κανείς να την αποκαλέσει καυτό θηλυκό; Eπειδή λοιπόν η διάσημη 21χρονη, μάλλον αισθάνθηκε ανασφάλεια που στερείται του συγκεκριμένου τίτλου, τα πήρε στο κρανίο και βάλθηκε να μας αποδείξει, ότι εκτός όλων των άλλων είναι και αθεράπευτα σέξι και προκλητική!

article-2610154-1D41331400000578-636 634x628

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία στο Instagram όπου φαίνονται μόνο τα... αξιοπρόσεκτα οπίσθιά της τα οποία καλύπτει μία μαύρη δαντελένια φούστα! «Bottoms up» έγραψε το διάσημο μοντέλο και τα likes έπεσαν βροχή από κολακευτικά και κάτι παραπάνω σχόλια!

Ωραία η φωτογραφία δε λέμε, αλλά πιστεύουμε ότι δεν είναι ανάγκη να είναι όλες femme fatale γιατί η μόδα και γενικά η showbiz έχει ανάγκη και από πιο... κοριτσίστικες παρουσίες. Οπότε Cara μείνει όπως είσαι μην αλλάξεις τίποτα που λέει και το τραγούδι!

Α... και σε περίπτωση που αναρωτιέστε... εσώρουχο φοράει!

Διαβάστε ακόμη:

Τα likes πέφτουν βροχή: Δείτε την καλοκαιρινή φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη

Που πας κοπελιά τίγκα στην κυτταρίτιδα με τις τρύπες στο τζιν;