Αυτά είναι! Η διάσημη μαμά τα πέταξε όλα έξω κι εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό

Γωγώ Φούντα
Αυτά είναι! Η διάσημη μαμά τα πέταξε όλα έξω κι εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό

Ποιος είπε ότι sex appeal και μητρότητα δε συνδυάζονται;

Ποιος είπε ότι μία γυναίκα, από τη στιγμή που γίνεται μητέρα παύει να έχει αυτοπεποίθηση και φυσικά sex appeal, μιας και έπειτα από μία ή και δύο γέννες, τίποτα δεν είναι το ίδιο, πόσο μάλλον το... σώμα της;

Ε αυτός που το είπε ήρθε η ώρα να αναθεωρήσει, διότι 2 πολύ σέξι και όμορφες stars του Hollywood, αποδεικνύουν ότι ακόμη κι αν είσαι μητέρα, και μάλιστα νέα μητέρα, και ακόμη κι αν το σώμα σου έχει εμφανή τα σημάδια της εγκυμοσύνης, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να νιώθεις άσχημα με τον εαυτό και κυρίως τη θηλυκότητά σου!

Η Kristen Bell λοιπόν, ποζάρει ολόγυμνη, καλύπτοντας το στήθος με τα χέρια της, και δηλώνει, ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της, ότι το να νιώσει άνετα με το σώμα της είναι το μεγάλο της στοίχημα. Από την άλλη, η σύζυγος του Channing Tatum, Jenna Dewan Tatum, παραδέχεται ότι νιώθει τέλεια με τον εαυτό της, και πως δεν έχει κανένα απολύτως θέμα με τη... γύμνια, όπως φυσικά και ο σύζυγός της.

Να ένα ωραίο παράδειγμα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης. Θα μας πείτε τώρα, ότι είναι φυσιολογικό να νιώθουν όμορφα διότι διαθέτουν κορμάρες, αλλά φίλες μου... χωρίς προσπάθεια και υπομονή δεν καταφέρνεις τίποτα!

Διαβάστε ακόμη:

Τα likes πέφτουν βροχή: Δείτε την καλοκαιρινή φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη

Που πας κοπελιά τίγκα στην κυτταρίτιδα με τις τρύπες στο τζιν;