Ο «πόλεμος» της Ηλιάδη, το στήθος της 40αρας σταρ και ο μεγαλύτερος εφιάλτης ενός άνδρα

Ο «πόλεμος» της Ηλιάδη, το στήθος της 40αρας σταρ και ο μεγαλύτερος εφιάλτης ενός άνδρα

Κακίες, πλαστικές και topless εμφανίσεις. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Νηστεία, προσευχή και... showbiz. Κάπως έτσι πήγε η Μεγάλη Εβδομάδα που μας πέρασε, με τους διάσημους να μην χάνουν την ευκαιρία για προκλητικές εμφανίσεις. Φωτιά θα πέσει να μας κάψει στο τέλος. Στο εξωτερικό τουλάχιστον, γιατί στην Ελλάδα τη βγάλαμε πολύ σεμνά.

Δες και τη Μαρία Κορινθίου. Καιρό είχαμε να τη δούμε και αποφάσισε να κάνει την εμφάνισή της στο Instagram. Όχι μην χαίρεσαι από τώρα, δεν ήταν σέξι η φωτογραφία της. Αντίθετα, μας παρουσίασε το νέο της φόρεμα, δώρο από τη Σίσσυ Χρηστίδου.
Μια ερώτηση Μαράκι: για τέτοιες φωτογραφίες νομίζεις οι άνδρες σε ανακηρύξαν σε Monica Bellucci της Ελλάδας; Δεν νομίζω.

Τα θέματά της έχει όμως τις τελευταίες εβδομάδες και η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια που είναι μαζί με τον νεαρότερό της Σάββα Γκέντσογλου και περιμένει το παιδί του, έχει ακούσει ουκ ολίγα για αυτή τη σχέση.
Ok, θαυμαστής της μουσικής της δεν είμαι, αλλά εδώ πατάω πόδι. Τι έγινε ξαφνικά βρε Ελληνάρες και τα βάζετε μαζί της; Γίναμε από τη μία μέρα στην άλλη τόσο σωστοί που μας ενοχλεί η διαφορά ηλικίας; Δεν είναι και κανένας ανήλικος ο Σάββας. Ήμαρτον, δεν βλέπουμε τα χάλια μας.

Ενώ στο εξωτερικό καμία σχέση. Δες τη Heidi Klum. Η 40αρα καλλονή τα έχει με έναν πιτσιρικά (περίπου στα 27) και περνάει καταπληκτικά. Μάλιστα δεν έχει και πρόβλημα να χαλαρώνει στην παραλία topless.
Θα μου πεις με τέτοιο καταπληκτικό στήθος που έχει, γιατί να μην το δείχνει. Αυτά βλέπουν κάτι 20αρες και τις πιάνει κατάθλιψη.

Και αφού πιάσαμε το στήθος, να το πούμε και αυτό. Μαύρες στιγμές ζει ο ανδρικός πληθυσμός από τότε που η Kate Upton δήλωσε ότι θα ήθελε να έχει μικρότερο στήθος. Μάλιστα σκέφτεται να κάνει πλαστική κάποια στιγμή!
Και συγγνώμη ρε κοπελιά; Αν έχεις μικρότερο στήθος τι να σε κάνουμε εμείς; Γιατί να ασχοληθούμε μαζί σου; Για τα υπόλοιπα ταλέντα που δεν έχεις; Άντε κάνε μας τη χάρη και κάτσε στο... στήθος σου!

Με πολύ ενδιαφέρον διάβασα το θέμα «8 ατάκες που δεν πρέπει να ανεχτείς από τον καλό σου». Έχετε δίκιο κορίτσια, δεν πρέπει να ανέχεστε αυτές τις φράσεις. Αν είναι δυνατόν.
Βέβαια μια συμβουλή: μην μας λέτε μετά ότι θέλετε να ακούτε μόνο την αλήθεια! Για να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα.