Δείτε τo νέο λουκ της Jennifer Aniston που έχει αποσπάσει τις... χειρότερες κριτικές!

Γωγώ Φούντα
Δείτε τo νέο λουκ της Jennifer Aniston που έχει αποσπάσει τις... χειρότερες κριτικές!

Γιατί έχουν ξεσηκωθεί οι θαυμαστές της;

Η Jennifer Aniston φημίζεται, εκτός φυσικά από τις υποκριτικές της ικανότητες, αν και κάποιοι τις αμφισβητούν, και για την πάντα προσεγμένη και σέξι εμφάνισή της, με αποκορύφωμα φυσικά τα μαλλιά της, τα οποία πολλές φορές έχουν ανακυρηχθεί τα... ωραιότερα του Hollywood!

Ωστόσο, φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό, η διάσημη ηθοποιός, έχει απογοητεύσει λίγο τους φαν της, μιας και κυκλοφορεί κυριολεκτικά σαν την άδικη κατάρα! Με κοντά λαδωμένα και πιο σκούρα μαλλιά, άβαφη και με ρούχα τα οποία πιστεύαμε ότι δεν θα καταδεχόταν να φορέσει ούτε για να κάνει... φασίνα, αν υποθέσουμε ότι έχει κάνει ποτέ στη ζωή της, τριγυρνάει ξεσηκώνοντας την αντίδραση του κοινού!

Ωστόσο, η εμφάνιση αυτή, έχει να κάνει με τη νέα της ταινία, και τον ρόλο που υποδύεται, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι οι θαυμαστές της δε διαμαρτύρονται για την απεριποίητη αμφίεσή της!

Η αλήθεια είναι ότι την είχαμε συνηθίσει λαμπερή και όμορφη μέχρι τώρα στις ταινίες της, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να το ρίξει κι αυτή λίγο στην ποιότητα; Λέμε εμείς τώρα...

Διαβάστε ακόμη:

Εύη Βατίδου: Τέρμα η επιχείρηση με τα donuts!

«Η μητέρα μου έχει Aids». Ποιος μουσικός έκανε τη σοκαριστική αποκάλυψη;