«Ενώ ο κόσμος με χλεύαζε,εγώ δούλευα σκληρά»!Ποια star μιλάει για τον ρατσισμό που υπέστη;

Γωγώ Φούντα
«Ενώ ο κόσμος με χλεύαζε,εγώ δούλευα σκληρά»!Ποια star μιλάει για τον ρατσισμό που υπέστη;

Να που ακόμα και οι stars αντιμετωπίζουν την καχυποψία!

Κι όμως, μπορεί να πιστεύουμε ότι οι διάσημοι άνθρωποι βρίσκουν όλες τις πόρτες ανοιχτές και αντιμετωπίζονται με σεβασμό και εμπιστοσύνη με οτιδήποτε κι αν καταπιαστούν, αλλά να που τελικά τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι και αυτό το εξηγεί μία από τις διασημότερες γυναίκες του πλανήτη!

Η Victoria Beckham λοιπόν μιλώντας στο περιοδικό The Business Of Fashion είπε: «Για πολύ καιρό υπήρχε πολύς κόσμος που με σνόμπαρε και με χλεύαζε. Ήταν αρκετά καχύποπτοι απέναντί μου αλλά μου φαίνεται απολύτως φυσιολογικό και ποτέ δεν με πείραξε! Όλο αυτό το διάστημα βέβαια, εγώ έστηνα την επιχείρησή μου, ώστε να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα».

article-0-1D5704F600000578-250 634x873

Με πελάτισσες τις Beyonce, Anne Hathaway, Miranda Kerr, Rachel Weisz και Jada Pinkett Smith και πολλές άλλες, η διάσημη fashion designer, εξηγεί ότι στη δουλειά της δεν είναι τίποτα διαφορετικό εξαιτίας της τεράστιας διασημότητας που απολαμβάνει: «Σίγουρα το να είσαι διάσημος είναι σημαντικός γιατί τραβάς πιο εύκολα την προσοχή, ειδικά όταν έχεις κάτι σημαντικό να πεις. Ωστόσο δε θέλω να χρησιμοποιώ τη διασημότητα συχνά. Προτιμώ απλά να δουλεύω στο μικρό και φυσιολογικό μου γραφείο», λέει η Vic και κάτι μέσα μας μας ωθεί να την πιστέψουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Ουπς, άβολο! Ποιας ζάμπλουτης star ο ετεροθαλής αδερφός δεν έχει σπίτι να μείνει;

Ποια star του Hollywood ψηφίστηκε ως ο πιο όμορφος άνθρωπος του πλανήτη;